spv m3000 czy MDA vario Orange czy ERA

• 6 Odpowiedzi
  • 782 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 08, 2006, 15:33:50 »
Witam zdecydowałem sie na ten telefon tylko niewiem z jakiej sieci wziasc czy ERA czy Orange ? Orange czesto lubi robic swoje głupie blokady i jakies inne MENU co mi polecacie Era takich zeczy nie robi , i czy jest jeszcze jakis palmtopo telefon w tej cenie ? tylko nie MDA III bo jest bardzo  duzy aale za to  ma fajny procesor i Ekran i zrezygnowałem i biore Mda vario dobze robie ?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 08, 2006, 15:48:59 »
to nie ma znaczenia czy wezmiesz w Orange czy w erze bo sa identyczne a customizacje pod siebie robi i era i orange wiec wystarczy tylko zrobic HR i po nim masz 3 sekundy na rezygnacje z instalacji dodatkow.

A czy dobrze robisz, to juz chyba caly watek zrobiles na ten temat wiec nie widze potrzeby aby znow tutaj o tym dyskutowac.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 08, 2006, 20:07:05 »
W takim razie moze mi ktos kto posiada spv M3000 podac do siebie gg chciał bym na gg porozmawiac o tym modelu zajme10 min Pozdr

*

Offline Waldzio

• 919
  • Sprzęt: HTC Magician, Artemis, Dream, Vision
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 08, 2006, 21:28:32 »
Marks2004
orange, era - kup tam, gdzie bardziej Ci sie oplaca...

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 08, 2006, 22:07:46 »
Cytat: "Marks2004"
W takim razie moze mi ktos kto posiada spv M3000 podac do siebie gg chciał bym na gg porozmawiac o tym modelu zajme10 min Pozdr

Jak chcesz to napisz do mnie na priv, albo na maila, jesli tylko bede potrafil opowiedziec na Twoje pytania to wszystko Tobie wyjasnie, czy tez rozjasnie  :)

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 08, 2006, 23:31:54 »
Marks2004

A co chcesz wiedziec o wizardzie bo juz chyba wszystko bylo wytlumaczone zreszta wystarczy poczytac forum i wizard nie ma przed Toba tajemnic :)
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 10, 2006, 00:30:26 »
Heh no juz niby wszystko wiem test tego palam czytałem , dzisiaj bawiłem sie MDA 2ka kolegi no i fajnie chodzi ma system 2003 ekran troche mały ale da sie przezyc  jezeli chodzi o szybkosc działania to fajnie ale cczy mda vario bedzie tak chodził wciaz ten procek mi odmawia kupna tego cacka trudno sie go podkreca ? da sie zyc z niepodkreconym ?