SPV M3000 brak alarmu w kalendarzu

• 4 Odpowiedzi
  • 490 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 18, 2006, 02:32:53 »
Witam.
Może ktoś miał taki problem, bo siedzę od dwóch dni i nie wiem o co chodzi.
Po zapisaniu w kalendarzu nowego terminu i zaznaczeniu opcji powiadomienia w wybranym czasie nie dzieje się nic. Nie ma ani alarmu, ani nawet dymku z informacją. Natomiast przy wpisie w kalendarzu ikonka dzwonka o wybranym czasie znika. Wcześniej wszystko działało OK. Problem pojawił się nagle. Soft reset nie pomaga, a twardy to dla mnie ostateczność, bo mam zbyt wiele cennych rzeczy. Tak to jest jak się nie robi backupów.
Pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 08, 2006, 15:50:11 »
Witam. mam ten sam problem, tego posta pisałeś juz jakiś czas temu, więc moze znalazłeś rozwiaznie, a moze ktoś Tobie pomógł? - mam takie same objawy:(

pliiis tez nie chce robić HR:(

błagam o pomoc

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2006, 15:52:07 »
Witam. mam ten sam problem, tego posta pisałeś juz jakiś czas temu, więc moze znalazłeś rozwiaznie, a moze ktoś Tobie pomógł? - mam takie same objawy:(

pliiis tez nie chce robić HR:(

błagam o pomoc

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 08, 2006, 16:46:41 »
Muszę Cię zmartwić. Niestety nikt mi w tej kwestii nie pomógł. Przeżyłem to ciężko i zrobiłem HR, ale już jestem mądrzejszy. Zakupiłem Spb Backup, robię kopie systemu co tydzień i HR już mi nie straszny.

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2006, 15:36:39 »
Tez zrobilem HR i wszystko bylo ok, do czasu synchronizacji z pc, wtdy ponownie niknęly powiadomienia w SPV i znowu musiałem zrobic HR, coś chyba poprzestawiałem w ustawieniach i z tąd te kwiatki, czy moze teraz ktos cos bedzie mogl podpowiedziec?
pozdrawiam