Ponieważ na dniach ruszy lawina sprzedaży HTC Wizard w Orange więc pojawi się grupa amatorów takich jak ja która stanie przez koniecznością rozwiązania praktycznych problemów - odpowiedzi wolałbym poznać przed zakupem;
1) Czy istnieje dla HTC Wizard coś takiego jak profesjonalny zestaw samochodowy-głośnomówiący objmujący: stały uchwyt (nie na jakieś przyssawki), mikrofon i głośnik zewnętrzne, stała instalacja zasilająca (a nie do zapalniczki), możliwość podłączenia anteny zewnętrznej. Jeśli nie ma to jak najlepiej rozwiązać ten problem?
2) Jak najlepiej skojarzyć Wizarda z modułem GPS coby mieć nawigację. O ile wiem są 2 możliwości; zewnętrzny GPS np. po blutooth / kablu bądź karta-GPS umieszczona w gniazdzie kart . No i co z oprogramowaniem nawigacyjnym pod WM5.0 ? Czy np. Automapa na tym normalnie chodzi?
3) Jakie modyfikacje sprzętowo-softwareowe należy przeprowadzić na wstępie żeby cieszyć się pełnią szczęścia z Wizarda?

Osłony, stacje dokujące itp - co na prawdę warto?
4) Wizard to oprócz telefonu przede wszystkim komputer z dostępem do internetu via GSM. Jak zatem rozsądznie rozwiązać problem opłat za transmisje danych GPRS/EDGE? Pakiet czy płatność "na żądanie"?
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi na w/w pytania