spv m300 problemy z wgraniem programow pocket pc

• 6 Odpowiedzi
  • 530 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spv m300 problemy z wgraniem programow pocket pc
« dnia: Październik 09, 2007, 10:32:12 »
kupilem nie dawno spv m3000 mam problemy z wgraniem programow (wyskakuje mi napis ze wersja programu nie jest na pocket pc) :( sciagam wszystko pod pocket pc prosze o pomoc za bardzo nie znam sie na softach posiadam WM 5.0 mobile rom 2.22.1.1 plk radio 02.25.11 pamiec extr.. 2.22.9.101 bardzo prosze o jakies podpowiedzi

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: spv m300 problemy z wgraniem programow pocket pc
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 09, 2007, 10:41:47 »
poczytaj w dziale dla poczatkujących o różnych rodzajach instalek na ppc
w skrócie: te co nie działają na ppc odpalaj na pc

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 09, 2007, 10:54:53 »
poczytaj w dziale dla poczatkujących o różnych rodzajach instalek na ppc
w skrócie: te co nie działają na ppc odpalaj na pc
sciagalem proste programy np skype i ciagle pojawia sie napis ze wersja nie jest dla pocket pc lub wersja nie standardowa dla win32

*

Offline morrow85

• **
  • 125
  • Sprzęt: HTC Wizard, HTC Touch Pro (Orange), Desire Z
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 09, 2007, 12:13:33 »
a uruchom to pod normalna widna i zobacz co sie stanie :]

*

Offline Vermilion

• 37
  • Sprzęt: Wizard
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 09, 2007, 15:28:19 »
cos za duzo zagadek tu:) jesli rozszerzenie programu to .exe to jest to albo instalacja ktora odpalasz z poziomu pc przy polaczeniu z pda przez activesync, albo plik wykonywalny programu ktory przerzucasz na pda i recznie odpalasz. Jesli program ma rozszerzenie .cab to jest to instalka, ktorej uzywa sie z poziomu pda. Przerzucasz na pda i odpalasz i wtedy Ci sie instaluje

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 09, 2007, 16:40:15 »
kupilem nie dawno spv m3000 mam problemy z wgraniem programow (wyskakuje mi napis ze wersja programu nie jest na pocket pc) :( sciagam wszystko pod pocket pc prosze o pomoc za bardzo nie znam sie na softach posiadam WM 5.0 mobile rom 2.22.1.1 plk radio 02.25.11 pamiec extr.. 2.22.9.101 bardzo prosze o jakies podpowiedzi
dziekuje za pod powiedzi udalo sie naprawde nie wiedzialem ze to tak latwe ja po prostu zrzucalem na karte wszystko od razu i z tam tad chcialem otwierac plik

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 09, 2007, 17:25:32 »
dziekuje za pod powiedzi udalo sie naprawde nie wiedzialem ze to tak latwe ja po prostu zrzucalem na karte wszystko od razu i z tam tad chcialem otwierac plik

Na przyszlosc przeczytaj instrukcje obslugi, dzial dla poczatkujacych i FAQ wtedy zaoszczedzisz czas sobie i innym.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.