[WIZARD] problem z WisBarem

• 8 Odpowiedzi
  • 476 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo
« dnia: Marzec 20, 2007, 16:18:57 »
Witam!

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2007, 22:27:07 wysłana przez Padi »
Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

*

Offline bern

• 1156
  • Sprzęt: eee 1201N. htc Desire
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2007, 19:56:09 »
wisbar desktop i co? :D moze chodzi o advance?

co do problemu to wisbar i a2dp to niestety bardzo zasobozerne elementy naszego zycia z pocketem.. masz podkreconego pocketa? moge tylko doradzic odchudzenie pulpitu (mnie sie laduje momentalnie bo ograniczylem sie glownie do tekstow a nie ikonek i dockow)
ew playera zmien - jakiego uzywasz?

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 20, 2007, 20:16:55 »
Cytat: "bern"
wisbar desktop i co? :D moze chodzi o advance?

co do problemu to wisbar i a2dp to niestety bardzo zasobozerne elementy naszego zycia z pocketem.. masz podkreconego pocketa? moge tylko doradzic odchudzenie pulpitu (mnie sie laduje momentalnie bo ograniczylem sie glownie do tekstow a nie ikonek i dockow)
ew playera zmien - jakiego uzywasz?

Procek podkręcony na 260MHz, tak pokazuje TCTMP. Posiadam playery TCTMP, Media Player, GSPlayer, wszystko ładnie działa....

Włączam zaznaczam katalog i gra... po 2,3 piosenkach usypiam pocketa... kończy się utwór i już następny nie idzie... jak go wybudze to zaczyna graćkolejną piosenkę z katalogu... to samo się dzieje jak zminimalizuje odtwarzacz...  Próbowałem na wszystkich efekt ten sam... Bez wisbara nie mam problemu ze słuchaniem muzyki...       :huh:
Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 20, 2007, 21:06:19 »
Padi

Przy usypianiu to normalnie przeciez ze pocket odlacza karte pamieci wiec jak ma niby grac?
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 20, 2007, 21:19:20 »
Cytat: "oleyek"
Padi

Przy usypianiu to normalnie przeciez ze pocket odlacza karte pamieci wiec jak ma niby grac?

To czemu gra na samym wm06???? A na wisbar nie??? :wkurzony:

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 20, 2007, 21:22:20 »
Padi

A zefiniuj "uspienie" bo ja myslalem o uspieniu polegajacym na wylaczeniu wylacznikiem. A co do WDA to moze miec problemy na WM6 w koncu na ten system jeszcze go nie ma.

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 20, 2007, 21:25:29 »
Cytat: "oleyek"
Padi

A zefiniuj "uspienie" bo ja myslalem o uspieniu polegajacym na wylaczeniu wylacznikiem. A co do WDA to moze miec problemy na WM6 w koncu na ten system jeszcze go nie ma.

Tak tym na górze Wizarda!!!

*

Offline bern

• 1156
  • Sprzęt: eee 1201N. htc Desire
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 20, 2007, 23:31:16 »
oleyek
obawiam sie ze nie masz bladego pojecia o a2dp w wizardzie... zabawa polega na tym ze z podlaczonymi sluchawkami nacisniecie "power" nie powoduje uspienia - muzyka idzie dalej... tylko wylacza ekran i blokuje klawisze.

Padi
ktora wersje wm6 uzywasz? w farii jest a2dp z aku33 na bardzo dobrych ustawieniach - nic sie nie tnie i jakosc niezla - wiem co mowie bo uzywam teraz i to z wisbarem. sprawdz ile masz ramu jeszcze - zauwarzylem ze jesli spadnie ponizej 10mb to ciezko miec plynny playback.
ja mam procek na 273, stale 20mb ramu, conduits pocketplayer 3.01, wisbar desktop z paronastoma tekstami, wm6 faria. sluchawki motorolki (to tez czasem ma wplyw..)

zawsze mozesz sprobowac zaaplikowac sobie zoa2dp (nie mam linka znow..) szukaj na xda . mozna tez znalezc jako tornado a2dp patch. to jest generalnie a2dp z aku2.3 - bardzo dobre moim prywatnym zdaniem.

do tego moze warto sprawdzic msi blueplayer - pomija on ponoc msbtstacka ale nie wiem czy i jak dziala.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 21, 2007, 08:15:09 »
bern

aaa... nie pomyslalem o a2dp... mea culpa :)