To i ja swoje pare groszy wtrace w temat...
Ja swoj kkupilem za równe 300zl. Jakies 1,5 miesiaca temu. Full zestaw, jeszcze z kabura, ladowarka samochodowa, pudelkiem, jakimis papierkami itp. Wczesniej siedzialem na SE W850i. I powiem Ci tak:
1. Pierwsze wrazenie jak przyszedl - "K**wa, ale to muli". Nie ma porownania do SE. Strasznie zawalony byl, HR z miejsca. Juz lepiej. Teraz mam wgrany rom H3r, podkrecilem do 260 chyba i hula jak sie patrzy. To, co bylo na jakims innym sofcie w porownaniu do tego co mozna na nim osiagnac, to niebo a ziemia, wiec sie nie sugeruj ze marudza ze muli. (oczywiscie mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze te ok 200Mhz to jednak nie 400, i nie bedziesz wymagal jakichs cudow.)
Teraz na SE wsiadam tylko jak musze

i juz po tygodniu mialem odruchy z wizarda....
2. Bateria... Tu sie nie wypowiem, bo mi chyba pada wlasnie - trzyma od rana do wieczora.
3. Obudowa. Mam go lekko ponad miesiac, a wyglada jak po tajfunie. Nie nosze go w kaburze, wiec korpus ma szalone odpryski. Zawsze mozna go polakierowac...
4. Awarie - Stare, wiec sie psuje. Juz mi kilka rzeczy padlo, i jak na razie jedyna rzecz, ktorej w domowych warunkach nie zrobilem, to port miniusb, ktory mi niedomaga. Jak na razie Wiz jest sprawny.
5. Luzy na obudowie rosna w zastraszajacym tempie.
6. Ekran dotykowy u mnie dziala swietnie. Jak bedziesz sprawdzal, upewnij sie ze dziala na jakies lekkie tapniecia stylusem nawet. Po co mialbys sie potem meczyc gniotąc ekran....
Mam nadzieje ze te pare spostrzezen cos ci da w temacie... I na sam koniec Ci powiem, ze mimo ze to stare, wolne, itp... ja tam jestem zakochany po uszy w nim. Chociaż Kajserką czy TouchPro bym nie pogardził

Pozdro