Wlaśnie dzwoniłem na infolinie Ery.
Pani konsultantka nie miała zielonego pojęcia co do gwarancji tego telefonu , więc poprosiła mnie żebym poczekał chwilke , aż się z kimś skontaktuje. Czekałem 7 minut, no i okazało się , że oni nie wiedzą ! ! ! Dzwoniła do głownego salonu Ery i tam też nie wiedzieli na jakiej gwarancji jest MDA VARIO ! ! ! POwiedziała mi natomiast ,że zadzwoni do mnie w sobote jak znajdzie jakieś informacje na ten temat. Co się dzieje z tymi polskimi sieciami? Człowiek chce kupić telefon , a tu mu nawet podstawowych informacji nie potrafią udzielić

Do wszystkich co kupili na allegro: Jak to jest z waszą gwarancją? 24 czy 12 miesięcy? Przed chwilą rozmawiałem również z Panem co ma MDA VARIO z Ery i sprzedaje te modele i powiedział mi , że Era daje 12 miesięcy gwarancji. Co do Orange mam rózne informacje;/ W salonie konsultanktka mówi, że 24...wy, że 12...a facet, którego oferte macie w linku mówi, że rownież 24 jeśli nie zdejmie simloka... I tu się nasuwa pytanie -> O co chodzi?
Chyba jednak kupię ten telefon w sklepie z palmtopami:( zapłacę kilkaset złotych więcej , ale będę miał pewność przynajmniej co do serwisu i gwarancji