Soft reset i SPV m3000 nie chce sie włączyć

• 4 Odpowiedzi
  • 925 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline DAGI

• *
  • 85
« dnia: Maj 24, 2006, 10:22:51 »
Witam

Mam taki problem,iż po tym jak zainstaluje ulubione aplikacje jak :
- automapa
- spb GPRS Monitor
- Spb Pocket Plus
- Pocket music player
- smrtmovie player

to wszystko jest wporzadku do czasu gdy zrobie soft-reset , po którym spv za żadne skarby świata nie zamierza się włączyć  :x  i ratuje mnie hard-reset i instalowanie aplikacji od nowa  :?  
Może ktoś  miał podobny problem - wertowałem forum i niestety nic

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2006, 10:30:18 »
Niestety musisz metoda prob i bledow dojsc do tego ktora aplikacja Ci robi taki balagan. Ja stawiam na ktorys Spb.
Zainstaluj po kolei. Automape i zrob sot. Jak sie zaladuje, to zainstaluj nastepny prog i znowu soft. Az trafisz na tego ktory powoduje takie problemy.
A jeszcze jedno.

Cos mi sie kojarzy ze w ustawieniach Spb jest gdzies opcja by lladowal system w trybie awaryjnym, jesli system bedzie działał krócej niż jakiś czas.
Odchacz to coś. Może to w tym rzecz.

*

Offline DAGI

• *
  • 85
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2006, 11:02:54 »
Cytat: "grzegorz.pow"
Niestety musisz metoda prob i bledow dojsc do tego ktora aplikacja Ci robi taki balagan. Ja stawiam na ktorys Spb.
Zainstaluj po kolei. Automape i zrob sot. Jak sie zaladuje, to zainstaluj nastepny prog i znowu soft. Az trafisz na tego ktory powoduje takie problemy.
A jeszcze jedno.

Cos mi sie kojarzy ze w ustawieniach Spb jest gdzies opcja by lladowal system w trybie awaryjnym, jesli system bedzie działał krócej niż jakiś czas.
Odchacz to coś. Może to w tym rzecz.

Dzieki za szybka odpowiedz - niestety nie moge znalezc opcji z odpalaniem awaryjnym  :roll: Z tego co mi sie wydaje to robote robi Spb Pocket Plus  bo instalowalem go  jako ostani heh
Sluchaj a mma jeszcze pytnko do ciebie dotyczace spv - czy w twoim spv dzieją się coś takiego:
- gdy ktoś do ciebie dzwoni to dwonek sie jakby wiesza ,przerywa zaraz na początku?
-  gdy ktoś dzwoni do ciebie slychać sygnał a w spv nic się nie dzieje (tak jakby nikt nie dzwonił)

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2006, 11:08:54 »
- gdy ktoś do ciebie dzwoni to dwonek sie jakby wiesza ,przerywa zaraz na początku?

Tak zdarza sie ze na ulamek sekundy jest przerwa a potem gra dalej

- gdy ktoś dzwoni do ciebie slychać sygnał a w spv nic się nie dzieje (tak jakby nikt nie dzwonił)

A to mi chyba nie zdarzało.Przynajmniej nie zauważyłem.

Co do Spb.. .to kurcze jestem prawie pewien ze gdzies w opcjach cos takiego bylo. Niestety nie mam jak sprawdzic bo przesiadlem sie na konkrunecjie - sbsh iluncher (to zamiast pocket plus)

*

Offline DAGI

• *
  • 85
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 24, 2006, 11:27:54 »
Cytat: grzegorz.pow

Tak zdarza sie ze na ulamek sekundy jest przerwa a potem gra dalej

No wlasnie mnie to troszke irytuje heh  z tym dzwonkiem moze zmiana romu coś da na jakis aku 2 czy coś- przerabiałeś  może tą kwestie ??

A codo spb pocket plus juz jestem pewny w 100% że to przez niego tak się działo bo zrobiłem hard res i zainstalowalem tylko ten progs i po soft r spv sie nie wlaczyl wiec tez bede musial wybrac jakis inny program tego typu