SNN Edition Version 3.0 LITE & FULL

• 3 Odpowiedzi
  • 573 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Adrian8891

• 455
    • www.GPWpolska.pl
  • Sprzęt: ZTE Blade ROM: Froyo
SNN Edition Version 3.0 LITE & FULL
« dnia: Kwiecień 10, 2008, 16:55:37 »
Witam.
Właśnie wgrałem sobie ten rom : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383524

wersje Full...
i nie powiem , ale wydaje mi się jakby był szybszy niż "Slim" . A na 100% jestem pewien że skrzynka odbiorcza szybciej się ładuje i wiadomości w postaci konwersacji są szybciej pokazywane :)

nie testowałem jeszcze Wi-Fi ani BT...ale to przede mną :)

w poście napisane jest aby poprawic sobie Office-a , gdyż jest on zawarty w pakiecie , ale w pasku start w Mobile Office nie ma go. Wystarczy tylko przenieśc je z folderu windows do windows start i umieścic.

Pozdrawiam i polecam.

----------edit 1----------

mianowicie , nie działa skrzynka odbiorcza przy próbie wywołania przez przycisk.

a druga sprawa jest dośc banalna ale zapewne nie wiem jak na to wpaśc ;) chodzi o przestawienie klawiatury. Ta która jest jako domyślna nie widzi mi się kompletnie. Czy jest więc sposób aby wrócic do podstawowej klawiatury?

--------edit 2-------------

ok , poradziłem sobie z tym skrótem do skrzynki odb. , trzeba było wejśc w settings -> Soft Keys , i tam jako Button 1 dac Messaging.

za to narodził się kolejny problem. Chodzi o Customer Feedback... jak to cholers**o wyłaczyc? co zrobię SR to wyskakuje mi to od razu z prośbą wysłania feedbacka :(
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2008, 17:36:06 wysłana przez Adrian8891 »
Pozdrawiam,
inż. Adrian M.
Niezależny Analityk Giełdowy

*

Offline utak3r

• Ekspert WM
  • 1516
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
  • Sprzęt: Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
Odp: SNN Edition Version 3.0 LITE & FULL
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 10, 2008, 20:40:09 »
Ten ROM jest szybszy i stabilniejszy, bo widzę po numerku wersji (5.2.19209), że jest przeportowany z oficjalnego ROMu ATT.

*

Offline Adrian8891

• 455
    • www.GPWpolska.pl
  • Sprzęt: ZTE Blade ROM: Froyo
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 10, 2008, 21:01:41 »
czy stabilny to bym się kłócił. Tzn zaciął mi się kilka razy np w skrzynce odbiorczej , i tylko SR ratował sytuację.

po pierwszej instalce , na ekran kalibracji czekałem dobre 10minut (to nie żart! 10 minut!)

a co do szybkości to owszem...lata jak głupi :D
Pozdrawiam,
inż. Adrian M.
Niezależny Analityk Giełdowy

*

Offline utak3r

• Ekspert WM
  • 1516
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
  • Sprzęt: Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 11, 2008, 00:24:26 »
czy stabilny to bym się kłócił.

Hmm, czyli jednak spaprał?.... bo ja mówiłem tylko na podstawie źródła bazy.... ech.