..::simlock MDA Vario, wgranie polskiego oprogramowania::..

• 4 Odpowiedzi
  • 1185 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 14, 2006, 18:41:30 »

Czy któś mógł by mi odpowiedizec ile kosztuje zdjecie sim-locka z MDA Vario?? I czy taka usługe uzyskam w wiekszosci salonów/komisów GSM?? Oprócz tego interesuje mnie także czy można zmienic oprogramowanie z językiem polskim i takze ile przypuszczalnie kosztuje taka usługa??

Jest mi to po3ebne ponieważ zamierzam kupić qteka 9100 z Angli z simlockiem i nie wiem czy sie da i czy bedzie to opłacalne!!!

Poza tym jeżeli któś mógł by jeszcze rzucic okiem na mój inny temat na forum i udzielic mi odpowiedzi...
http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=56741

*

Offline narqotic

• 1852
  • Sprzęt: Samsung i780
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 14, 2006, 19:00:06 »
simlocka zdejmiesz sobie sam, w domowym zaciszu ;) Polski soft też możesz sobie sam zainstalować, tylko zdobądź odpowiedni rom oraz poszukaj instrukcji jak go zmienić.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 14, 2006, 20:12:52 »
Dzięki bardzo!!!
obsługa i całe forum jest poprostu suuuper. Naprawde profesjonalizm w każdym szczególe... dzieki za szybkie odpowiedzi.
No jeszcze tylko fajnie by było jak bym miał wiecej odpowiedzi na moje pytanie, ale to juz nie wasza wina :)
Dziekuje za poswiecenie czasu na moje pytania :)

*

mobi_one

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 14, 2006, 22:38:43 »
no to zebys byl szczesliwszy, ze jest wiecej odpowiedzi na twoj post, to dodam, ze na wszystkie twoje pytania znajdziesz odpowiedz na tym forum. Wystarczy tylko chwile pomyslec, zastanowic sie, wypic herbatke i wszytsko masz jak na widelcu.