Sbb Backup i kilka pytan o wizarda

• 6 Odpowiedzi
  • 473 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sbb Backup i kilka pytan o wizarda
« dnia: Grudzień 08, 2007, 14:10:04 »
Jakie pliki w rozumieniu jako PIM Sbb backup backupuje :D

Kontakty TEz
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2007, 22:56:45 wysłana przez morpcheus »

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Sbb Backup
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 08, 2007, 14:49:51 »
Jakie pliki w rozumieniu jako PIM Sbb backup backupuje :D
Kontakty TEz

http://pl.wikipedia.org/wiki/PIM
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 08, 2007, 22:11:16 »
eh jestem newbie uzytkownikiem wizarda ........ czasami jeszcze sie gubie w jego mozliwosciach i konfigaracji, co do poprzedniego pytania to szukam poprostu programu ktory pozwoli mi na zgranie kontaktow na kompa a potem jak robie se HR na wizardzie zeby spowrotem wgrac wszystko naraz zalezy mi tylko na kontaktach, outlook odpada nie lubie programow rodziny Microsoft,a mam zamiar zrobic HR albo wgrac Pathfindera, bo NDB cos ostatnio sie wiesza i chce pokombinowac z czyms innym ale zalezy mi na zgraniu kontaktow bo szlak mnie trafi jak znowu bede je musial wszystkie dodawac od nowa kazdy pokolei z wizytowek ktore byly na komorce
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2007, 22:13:06 wysłana przez morpcheus »

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 08, 2007, 22:19:49 »
Nie zaleca sie odtwarzania backupu robionego na innym romie niz bierzacy. Do takiego backupu zdecydowanie lepszy bedzie Outlook. Jesli zas zostaniesz przy obecnym romie to Spb Backup spisze sie bardzo dobrze.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 08, 2007, 22:56:17 »
eh trudno bede zmuszony jednak zainstalowac program z MS .... dostalem plytke do wizarda z outlookiem ale to jest chyba jeden kit ktora wersja bo tam jest jakas stara, a ja korzystam z office 2003 to chyba lepiej skorzystac z tego outlooka .......

Co do nowego romu, to przegladalem forum.....i byl temat o Pathfinder ale niema linka... tzn jest na rapida ale plik juz wygasl mozna proscic i linka do Pathfindera.......posiadam G4 a sprawa CID nie wiem wiem jak wyglada czy sciagniety czy nie.......narazie jeszcze przez ten tydzien potestuje aplikacje jakie sa tak naprawde przydatne, ktore najlepiej zaistalowac obowiazkowo na wizarda i potem se zrobic backup zeby miec taki ladny obraz wizarda do odtwrzania go potem..... Prosiłbym o aplikacje ktore polecacie miec napewno na wizardzie

U mnie podstawa to jest
TCMP z kodekami, Automapa 4, Mobile Gadu, BT Audio,

I jeszcze jedno pytanie, posiadam w domu AP i moj wizard laczy sie z nim dostaje IP z AP bo wlaczony jest na nim serwer DHCP i na tym dobre wiesci sie koncza na Wizardzie niema neta, gadu nie dziala. Ale jak ide do szkoly tam tez jest AP tylko z wlaczona filtracja macow, moj mac jest dodany, net ladnie smiga, da sie ogladac strony, w supermarketach jest tez OK laczy sie i da sie ogladac strony gadu dziala a w domu nie hula, jak wlaczylem w domu filtracje macow dzialalo przez doslownie kilkanascie sekund i cos nagle szlak trafil i nie moge cieszyc sie netem na moim wizardzie w domciu a zalezy mi tam. Kolejne pytanko to takie czy da rade zmienic MACA w SPV M3000 posiadam w domu neta po radiu i z checia bym sobie podmienil maca na wizardzie bo w sieci mam dodane 2 maci i bede mogl na miescie korzystac z neta :D

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: Sbb Backup i kilka pytan o wizarda
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 08, 2007, 23:07:37 »
Do kopiowania PIM bardzo dobry jest PIM Backup

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Sbb Backup i kilka pytan o wizarda
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 09, 2007, 00:20:39 »
I jeszcze jedno pytanie, posiadam w domu AP i moj wizard laczy sie z nim dostaje IP z AP bo wlaczony jest na nim serwer DHCP i na tym dobre wiesci sie koncza na Wizardzie niema neta, gadu nie dziala. Ale jak ide do szkoly tam tez jest AP tylko z wlaczona filtracja macow, moj mac jest dodany, net ladnie smiga, da sie ogladac strony, w supermarketach jest tez OK laczy sie i da sie ogladac strony gadu dziala a w domu nie hula, jak wlaczylem w domu filtracje macow dzialalo przez doslownie kilkanascie sekund i cos nagle szlak trafil i nie moge cieszyc sie netem na moim wizardzie w domciu a zalezy mi tam. Kolejne pytanko to takie czy da rade zmienic MACA w SPV M3000 posiadam w domu neta po radiu i z checia bym sobie podmienil maca na wizardzie bo w sieci mam dodane 2 maci i bede mogl na miescie korzystac z neta :D

Znaczy to tylko tyle, ze cos masz nie tak w swoim AP w domu, jezeli wszedzie indziej dziala. Co do MAC to nie ma takiej mozliwosci zeby go zmienic.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.