Qtek 9100-warto??

• 32 Odpowiedzi
  • 3737 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
Qtek 9100-warto??
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 16, 2006, 11:34:54 »
Cytat: "romulus"
caly czas jestem w edge w takim wypadku nie ma znaczenia szybkosc opery srednio mam od 188 do 266 to jest od 4 do do 6 razy szbciej jak gprs i podstawa nie martwie sie zakladkami

Nie martwisz sie zakladkami w jakim sensie? W Operze tez nie ma z tym zadnego problemu, mozesz swobodnie zarzadzac zakladkami, tworzyc foldery itp.Widziales kiedy Opere w akcji? Oczywiscie nie pisze tutaj o wersji mini.
Czy w IE mozna "odpalic" kilka stron rownoczesnie? W Operze jest taka mozliwosc, w ogole Opera w/g mnie ma wiecej mozliwosci konfiguracyjnych. W IE w trybie pulpit, nawet w full screen i przy najmniejszym powiekszeniu strona nie miesci sie na szerokosc w trybie landscape, a w Operze jest to bezproblemowe. Szybkosc sciagania nie koniecznie jest tozsama z wyswietlaniem strony przez przegladarke...
Kolejna sprawa wychodzac z IE nadal pozostaje w tle, natomiast Opera nie.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Qtek 9100-warto??
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 16, 2006, 11:55:00 »
w takim ze jak podlacze pocketa to transferuje wszystki zakladki do IE na pececie, wiec po HDR mam wszystko spowrotem w pockecie. stracic 70 zakladek to nie bardzo warte zabawy z opera
mialem i opere z 1 miesiac
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Qtek 9100-warto??
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 16, 2006, 11:55:24 »
a od opery szybszy jest skweezer
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.