Nie sadzilem, ze moj pierwszy post na forum bedzie akurat takim naiwnym pytaniem, ale szczerze mowiac - nie mam sie kogo poradzic.
Otoz w zeszly piatek kupilem w Erze MDA VARIO w promocji bez podpisywania umowy. Poniewaz karte sim mam od innego operatora, poprosilem o zdjecie simlocka, ktora to usluge wykonuja za darmo w powyzszej promocji.
Na wygenerowanie kodu, jak mi to powiedzial pan sprzedawca, maja ok 48h.
Dzisiaj jest czwartek, nikt sie z Ery nie odzywa. W miedzy czasie dzwonilem do nich, to podobno w jest tylko jeden czlowiek od simlockow, w Warszawie i musi miec na to czas.
Czas na co... na wygenerowanie kodu do zdjecia simlocka?? Tydzien??
A poniewaz pda jako telefon zaczyna mi byc juz wrecz niezbedny - powoli zaczynam tracic cierpliwosc.
Moze ktos z Was spotkal sie z czyms takim i z doswiadczenia wie jak i ile czasu odbywa sie "zdejmowanie" w Erze simlocka?
PS. Prywatnie, po domowemu, simlocka mozna sobie zdjac w 5 minut, ale teraz pytanie czy aby nie wplynie to na gwarancje (wprawdzie zgodnie z niedawnymi niusami zdejmowanie simlocka nie powinno miec wplywu na gwarancje, ale jednak...). Ponad to przypominam - nie podpisywalem umowy z Era - taka jest to promocja.