0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam , niedawno zakupiłem Qteka 9100 , mam pytanie czy da sie go jakos przetaktować ( jeśłi byłi to prosze nie bić :oops: ) - nie moge znaleźć w szukajce :(
Wszystko wszędzie po angielsku , a jak już się doczytałem , to pliki są niedostępne
http://forum.xda-developers.com/search.php :shock: A tutaj nic nie znalazłem , albo nie umiem szukać ??
Druga rzecz kto ma do tego oryginalny soft z ERY ?????
Ekhm a co jest w naziwe postu QTEK 9100 mam soft z PLUSA a chciałbym z ERY :oops: ROM 1.1.7.5 9/22/05RADIO 01.01.10PROTOCOL 4.0.13.16ExtROM 1.1.7.105
Jak jakoś inni piszą że mają soft - ROM z ORANGE to nikt nie krzyczy a jak napisze że mam z PLUSA to już jest dym :shock:
A tutaj nic nie znalazłem , albo nie umiem szukać ??Druga rzecz kto ma do tego oryginalny soft z ERY ?????
Juz czytam , nie krzycz Jak jakoś inni piszą że mają soft - ROM z ORANGE to nikt nie krzyczy a jak napisze że mam z PLUSA to już jest dym
Cytat: "hans15336"Juz czytam , nie krzycz Jak jakoś inni piszą że mają soft - ROM z ORANGE to nikt nie krzyczy a jak napisze że mam z PLUSA to już jest dym Dlaczego klamiesz?Soft z plusa nie istnieje...
Dlaczego ma kłamać , kupiłem go w PLUSIE jako QTEK 9100 i był już ustawiony firmowo dla plusa Po co miałbym kłamać ??