0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Moze napiszesz cos wiecej, co robisz co Ci wyskakuje?
A AS jest polaczony? Masz G3, G4, probowales wczesniej HR zrobic?
Co Ty chcesz zrobic w ogole !? Czytales FAQ ? Bo mam wrazenie ze robisz cos i nie masz pojecia co...
Cytat: OleYek w Kwiecień 02, 2008, 23:55:20Co Ty chcesz zrobic w ogole !? Czytales FAQ ? Bo mam wrazenie ze robisz cos i nie masz pojecia co...chyba zaskoczył chyba udało mi się go uruchomic ponowie sie uruchamia telefon po zakończeniu tego programu
Jezeli masz wgrane poprawnie HardSPL to mozesz wgrac nowy ROM przeznaczony dla G4, ale z poziomem wiedzy jaka posiadasz na te chwile, radze poczytac dobrze forum, zebys nie zrobil sobie przycisku do papieru z Wizarda.
Coraz młodsi atakują biednego wizarda...
tak nie mów bo nie jestem młody jak by co może nie wiem od czego zacząć bo pierwszy raz mam ten telefon i tak posądzasz wszystkich ale spoko nie jestem obrażony
Cytat: maxpoter w Kwiecień 03, 2008, 20:01:28tak nie mów bo nie jestem młody jak by co może nie wiem od czego zacząć bo pierwszy raz mam ten telefon i tak posądzasz wszystkich ale spoko nie jestem obrażony Polecam zaczac od zasad jezyka polskiego, interpunkjcji oraz nauczyc sie konstruowac zdania, bo nic nie idzie zrozumiec z tego co napisales.