Qtek 9100; P zen phone5.3; WYGASZONY EKRAN

• 5 Odpowiedzi
  • 563 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MDArek

• 253
  • NOTEs
« dnia: Maj 23, 2006, 08:37:22 »
Problem jest nastepujacy :
Menadzer profili wygasza mi podświetlenie ekranu i nie potrafie go z powrotem właczyc. Przyciśniecie power przełącza palma do trybu uśpienia , a ponowne przyciśniecie power przywraca go z trybu uśpienia ale juz bez podświetlenia. Musze manualnie wchodzic do ustawien i rozjaśniac ekran. Czy ktos mial taki problem , ewentualnie ma propozycje jego rozwiązania ?

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 23, 2006, 09:56:48 »
Niektóre programy do zarządzania podświetlaniem nie działają prawidłowo, bo Qtek ma bardzo słabo zestopniowaną regulację podświetlania. Może twórca aplikacji uwzględnił w dokumentacji, czy to działa i dla jakich modeli. Tak mi się raz zrobiło przy aplikacji spb gprs monitor, który ma niby wbudowaną regulację podświetlania.
HTC TYTN II
8gb microSDHC

ROM: PDACornerUltimate.V21-21032
RADIO: 1.71.09.01

*

Offline MDArek

• 253
  • NOTEs
A moze jakis sposob jest na wlaczanie samego podswietlenia ?
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 23, 2006, 10:06:42 »
A moze jakis sposob jest na wlaczanie i wyłaczanie samego podswietlenia ? W sumie to tez mam gprs monitora - nie pomyslalem ze to moze byc jego wina ?Rozwiazales jakos problem ?

*

Offline miszka

• **
  • 123
    • http://www.tychy-online.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 23, 2006, 17:45:10 »
Dokladnie to wina gprs monitora. Musisz sie pobawic suwakiem we wtyczce ekranu today.

A tak BTW, jaki masz ten manager profili ?

*

Offline Bazz

• **
  • 119
  • Sprzęt: HTC HD2
Re: Qtek 9100; P zen phone5.3; WYGASZONY EKRAN
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 24, 2006, 08:19:04 »
Cytat: "MDArek"
Problem jest nastepujacy :
Menadzer profili wygasza mi podświetlenie ekranu i nie potrafie go z powrotem właczyc. Przyciśniecie power przełącza palma do trybu uśpienia , a ponowne przyciśniecie power przywraca go z trybu uśpienia ale juz bez podświetlenia. Musze manualnie wchodzic do ustawien i rozjaśniac ekran. Czy ktos mial taki problem , ewentualnie ma propozycje jego rozwiązania ?

Nie wiem jak jest w 5.3, ale w 6.0 jest możliwość konfiguracji m.in. podświetlenia dla danego profilu ... - być może tutaj należy szukać rozwiązania problemu ...

*

Offline DAGI

• *
  • 85
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 24, 2006, 11:07:45 »
no ja tez mam ten problem i do tego jak wlaczam telefon i nie wpisze szybko pinu a a zgasnie szybko podswietlenie i do tego jest ciemno to jeszcze raz musze go wlaczyc bo ciemno heh tez mam spb gprs monitor