SPV M3000

• 7 Odpowiedzi
  • 687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV M3000
« dnia: Lipiec 11, 2006, 18:26:03 »
Panowie dziwna sprawa. Dzis rano podłaczyłem w pracy go do ładowania do portu USB. Odłaczyłem go bo ktos dzonił a miałem klienta na sklepie i schowałem do pokrowca wyciagam patrzea on sie daej ładuje ładuje i ładuje. Teraz skonczył ładowac ale nie wylancza sie ładowanie stoi tak jak bym musiał teraz wyciagnc wtyczke ale wtyczki nie ma wsadzonej do ładowania. Teraz pytanie? czy to wina Software czy Hardware??
Help PLiss :):):)

*

Offline tasba

• 46
Re: SPV M3000
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 11, 2006, 21:10:37 »
Cytat: "wit2"
Panowie dziwna sprawa. Dzis rano podłaczyłem w pracy go do ładowania do portu USB. Odłaczyłem go bo ktos dzonił a miałem klienta na sklepie i schowałem do pokrowca wyciagam patrzea on sie daej ładuje ładuje i ładuje. Teraz skonczył ładowac ale nie wylancza sie ładowanie stoi tak jak bym musiał teraz wyciagnc wtyczke ale wtyczki nie ma wsadzonej do ładowania. Teraz pytanie? czy to wina Software czy Hardware??
Help PLiss :):):)

Też tak mi się raz zdarzyło. Wyłącz go i włącz ponownie. Powinno wszystko wrócić do normy. Nie przejmowałbym się zdarzeniem i nie dociekałbym przyczyny.

Pzdr
Mirek

SPV M3000
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 12, 2006, 09:17:53 »
No nie wiem.
Zrobiłem Hard Reset i juz sie nie chciał właczyc, po chwili sie właczył na ładowaniu, i  dioda sygnalizujaca ładowanie zgasła pokazało stan ładowania akumulatora, po chwili reset czerwona dioda i koniec juz sie nie włacza.

Nie przejmowałbym sie tym bzdury gadasz:))))

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
SPV M3000
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 12, 2006, 10:22:34 »
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
SPV M3000
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 12, 2006, 10:52:44 »
jaki rzeczowa i precyzyjna nazwa wątka. brawo za wzorowe ujęcie sedna sprawy.

SPV M3000
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 12, 2006, 19:12:12 »
Wiec? Nie wiecie co mogłoby być przyczną takiego zachowania lub co mogło spowodować takie zachowanie?

pozdro for all crew:)

*

Offline tasba

• 46
SPV M3000
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 12, 2006, 19:19:54 »
Cytat: "wit2"
No nie wiem.
Zrobiłem Hard Reset i juz sie nie chciał właczyc, po chwili sie właczył na ładowaniu, i  dioda sygnalizujaca ładowanie zgasła pokazało stan ładowania akumulatora, po chwili reset czerwona dioda i koniec juz sie nie włacza.

Nie przejmowałbym sie tym bzdury gadasz:))))

Przykro mi :(
Chciałem Ci pomóc w najlepszej wierze.
Mój problem w ten sposób się rozwiązał.

Widocznie coś Ci padło w SPV. Nie chce się zupełnie obudzić po HR?
Może spróbuj go ruszyć przy włączonym zasilaniu z kabelka?

Pzdr
Mirek

SPV M3000
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 13, 2006, 09:38:49 »
Wiesz co juz probowałem wszystkiego co mozliwe. Mam na niego 2lata gwary wiec pofrunął na gwarancje. Zobaczymy co napisza jak juz przyjdze z gwary:) Tym czasem......