Korzystajac z okazji tez podziele sie swoimi spostrzezeniami:) Przymierzajac sie do Wizarda, czytajac wypowiedzi najbardziej obawialem sie jego slynnej juz "szybkosci" a raczej powolnosci:)Po zakupie i pewnym okresie korzystania okazalo sie, ze wcale tak nie jest. Nie wiem, byc moze nie mam tak obciazonego sprzetu, nie korzystam z wyrafinowanych rzeczy, ale jak dla mnie chodzi przyzwoicie,jestem bardzo zadowolony.Gry takie jak Tomb Raider,AEO,Acient Evil,Spb Airland itp dzialaja szybko, bez widocznych zwolnien, jak dla mnie rewelacyjnie. Korzystam z Auto Mapy, niestety na razie nie mam jeszcze GPS, wiec nie wiem jak wtedy wyglada wspolpraca i dzialanie programu. W chwili obecnej AM dziala calkiem dobrze, ma chwilami okresy "przemyslen" np przy przesuwaniu mapy, zmiany skali, ale sa to tak krotkie okresy, sekundowe, ze nie przeszkadzaja w pracy.
Naczytalem sie tez o filmach i tu moje zdziwienie, ale np Underworld 2 chodzi idealnie, plynnie, zero zwolnien, a jest tam mnostwo efektow specjalnych i szybkiej akcji. Nie wiem, byc moze zalezy to od odpowiedniego bitrate i jesli ktos oszczedzajac miejsce na karcie, obcina te wartosci to moze wtedy film "przycina". To tyle z mojej strony, troche sie rozpisalem:) Pozdrawiam