0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WitamCzy istnieje program do likwidacji dolnej belki w WM6?Chodzi mi o zyskanie miejsca na ekranie Today i likwidacje podpisu pod klawisze: "calendar" i "contact"Z góry dzięki
Cytat: misior_ w Marzec 22, 2008, 09:52:20WitamCzy istnieje program do likwidacji dolnej belki w WM6?Chodzi mi o zyskanie miejsca na ekranie Today i likwidacje podpisu pod klawisze: "calendar" i "contact"Z góry dziękiSoftKeys nie da sie usunac, bo to jest integralna czesc systemu. Traya za to jak najbardziej.
Ewentualnie programem Todayshrink - po zainstalowaniu Tray znika automatycznie, po odinstalowaniu wraca z powrotem.
Cytat: .: dabek :.™ w Marzec 22, 2008, 15:41:23Ewentualnie programem Todayshrink - po zainstalowaniu Tray znika automatycznie, po odinstalowaniu wraca z powrotem.Nie chodzi o to, żeby likwidować traya, bo żeby to zrobić wystarczy usunąć ikonki z folderu startup z katalogu windows.Program co podałem usuwa najniższą belkę, gdzie są podpisane klawisze dolne.
Moim zdaniem w programach belka musi być, pomaga w nawigacji:) a na todayu aż tak dużo miejsca to nie ratuje chyba bez sensu:/