Wizzard jako modem przez BT

• 1 Odpowiedzi
  • 500 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wizzard jako modem przez BT
« dnia: Styczeń 22, 2009, 18:51:35 »
Witam, mam taki problem , mam asusa eee pc 1000h z BT WIDCOMM 5.5 jakis tydizen temu rozwalila mi sie karta sim od plusa (tak poprostu bez powodu przestalo dzialc :( ) zmienilem operatora na heyah (tanszy intenret i bez pakietow ;) ) , no ale nie o tym, wczesniej jak mialem plusa , udalo mi sie podlczyc telefon po BT i intenet (z telefonu GPRS -> na lapka)  za pierwszym razem , bez instalowania zadnego activesync i wszystko smigalo  klikalem tylko HTC_Wizzard network  access point, chwile sie laczyl i juz moglem smigac, teraz po zmienieniu karty na heyah (i sformatownia telefonu (storage clear) net na komorce mam (ustawilem se ustawienia na heyah) ale teraz przy probie polaczenia przez bT wyskakuje mi blad "połączenie dostęp sieciowy nieudane: Nie można połączyć gdy obie są punktami dostępu (NAP)"  ;o kombinuje juz od 2 dni i juz naprawdde niemam pojecia, probowalem przez active sync polaczyc sie przez BT ale niechce sie polaczyc :/. Naprawde niemam juz pomyslu :(  prosze o pomoc , bo  wczesniej dzialalo wiec to musi byc kwestiaa jakiego ustawienia ><

Odp: Wizzard jako modem przez BT
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2009, 16:35:05 »
ej nikt nic niewymyslil , przeciez niepowiecie mi ze nikt z was nierobil z niego modemu ;o

Naprwade pomozcie bo przeciez to niemoze byc kwestia zmiany sieci z plusa na heyah skoro na pda internet normlanie smiga ;o. Moze sciagnac jakis inny program do BT? (o ile mozna) np. bluesollei czy cos takiego slyszalem? albo jest jakis program wlasnie pod pda napisany specjalnie pod to ?