Problem z Wifi

• 5 Odpowiedzi
  • 645 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z Wifi
« dnia: Sierpień 26, 2008, 00:51:06 »
Szukałem na forum, ale jedyna pomoc jaką znalazłem było odesłanie do instrukcji. Instrukcja poczytałem, ale to nie rozwiązało mojego problemu. Skonfigurowałem wszystko tak, jak było napisane w jednym z wątków forum. Telefon wykrył połączenie, niby sygnał bardzo dobry ale przy wczytywaniu strony na dole najpierw pojawia się napis"connecting" i on znika bardzo szybko a następnie "locating". W tym czasie nic się nie dzieje a lokalizowanie trwa bardzo długo. W zasadzie do momentu gdy nie wyskoczy "The page cannot be found. chceck the name and try again". Jestem pewny, że adres strony wpisuje dobrze. próbowałem wielokrotnie z różnymi adresami. Ten sam skutek. Używam adaptera wifi na usb Asmax. Z psp wszystko działa jak należy.

*

Offline pavlick

• 467
  • HTC wizard G3
    • pavlick site
Odp: Problem z Wifi
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 26, 2008, 11:28:06 »
Jaka przeglądarka?
---
nie masz żadnego wep'a, wpa?
---
pozdrawiam, pavlick
tu była strona... była

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 26, 2008, 20:07:01 »
moze odleglosc jest za duza?
choc z drugiej strony u mnie tez  czasem tak sie dzieje (zazwyczaj przy jednej kresce zasiegu wifi).

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2008, 00:34:33 »
Mam zabezpieczenia. Próbowałem z wyłączonymi i jest to samo. Korzystam z internet explorera. Odległość bardzo niewielka a siła sygnału najlepsza.

*

Offline pavlick

• 467
  • HTC wizard G3
    • pavlick site
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 27, 2008, 00:44:37 »
Wsadź operę.
---
pozdrawiam, pavlick
tu była strona... była

*

Offline DeeJayBzyQ

• 260
  • Sprzęt: Herm300 T-Mobile
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 31, 2008, 12:35:25 »
Przez IE pomimo że jest 'Connected' to i tak ma jakieś jeszcze 'ale'...
Przesiadka na Opere dobrze zrobi (byłem sceptyczny co do tego, ale teraz tego załuję! IE sux!)