HardReset nie działa

• 2 Odpowiedzi
  • 592 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HardReset nie działa
« dnia: Marzec 10, 2010, 14:04:06 »
Witam wszystkich. Jestem tu nowy chodź z HTC miałem już do czynienia ale był to smartphone SPV c550.
Mój problem polega na tym że mam roma T-mobile (chyba nawet oryginalny - telefon kupiony nie dawno) i pojawił się błąd przy starcie o treści: "Win32- Exeption (WindProc): ..." i nie da się nic zrobić wizard nie reaguje na klawiaturę ani dotyk. Problem postanowiłem rozwiązać soft resetem ale nic to nie dało. Więc następnie Hard reset .. i tu zaczęły się jaja :D

Sumując: gdy według postępuje według faq (naciskam  "comm manager" i "Voice command" a później soft reset nie puszczając  "comm manager" i "Voice command") to przechodze do Bootloadera :/ Próbowałem już wszystkie znane mi kombinacje na hard reset ale każda kończy się na bootloaderze. Znacie jakiś sposób na to?

*

Offline Capone

• 9
  • Sprzęt: SPV M1000, SPV M3000
Odp: HardReset nie działa
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 17, 2010, 19:16:57 »
przyciski po bocznej stronie obudowy (prawa i lewa) gorne trzymaj przez 5 sekund, po tym czasie rysikiem reset i dalej trzymaj 5 sekund, pokaze sie czarne tlo i nacisnij zielona sluchawke. to jest hard reset.

Odp: HardReset nie działa
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 17, 2010, 22:57:19 »
no tak tyle też się dowiedziałem z FAQ.
Jeżeli chodzi o problem to został już rozwiązany wgrałem sobie nawet wm6. Problemem okazało się tak na prawdę to że z niewiadomych dotąd i nie wyjaśnionych do tej pory przyczyn przycisk z commanager z dnia na dzień przestał działać i przez to nie dało się zrobić Hardreset :D