problem z warstwą dotykową ?

• 4 Odpowiedzi
  • 505 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z warstwą dotykową ?
« dnia: Wrzesień 03, 2008, 19:52:10 »
dobra  po południu wszystko było ok potem wizarda wsadziłem do kieszeni w bluzie aha grałem w warcraft 2
i zostawiłem gre włączoną potem pojechałem do sklepu na bmx  zostawiłem rower przed sklepem przychodzę patrze rower za płot mi ktoś wrzucił brzuchem na płocie wziąłem rower i chyba na wizardzie sie oparłem ;/
potem przyjechałem wziąłem pda i chciałem grać dalej ale jakby nie mogłem nic nacisnąć na ekranie
próbowałem to jak by łapało trochę niżej się wkurzyłem pościłem chyba soft reset [przez dziurkę]
włącza sie i dalej nic nie mogłem zrobić [mam zainstalowane bartery status i on mi coś takiego robi że sam blokuje
i przy starcie jest też zablokowany ]na ekranie nic klikam klawiszem to łapie odblokuj ale drugi klawisz muszę kliknąć na ekranie i nic jak rozsuwam to zmienia położenie ekranu bez lagu
nie wiem co to jest dzisiaj go przeczyszczę może coś da
mocie jakieś propozycje ?
a50>c65>k310i>v3>3310>wizard>wizard>wizard>omnia i900>bb8800+ipod> obecnie nic;/

*

Offline utak3r

• Ekspert WM
  • 1516
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
  • Sprzęt: Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
Odp: problem z warstwą dotykową ?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 03, 2008, 20:18:57 »
No cóż, możesz spróbować rozebrać i sprawdzić/przeczyścić złącza taśmy, ale.... chyba jednak coś za mocno go nacisnąłeś  :O

się wkurzyłem pościłem chyba soft reset [przez dziurkę]

:E lol

*

Offline wikrap1

• 1162
    • www.mtbrowery.pl.tl
  • Sprzęt: atari portfolio/wizard /g900/Nokia e51
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 03, 2008, 20:35:47 »
...mocie jakieś propozycje ?

Momy :D wymiana warstwy dotykowej bo skoro na niej się znęcałeś to myślę że ona się zepsuła  :wink: Ok 150zł

*

Offline Rabbit_bb

• 641
  • Każda chwila to kolejna szansa...
  • Sprzęt: HTC Universal + Motorola Defy
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 04, 2008, 22:55:07 »
Odblokujesz go jeszcze klikając "kropkę" i "*" na klawiaturze, gdy na ekranie pisze odblokuj. Spróbuj jeszcze skalibrować ekran na nowo. Może jeszcze jest szansa, że coś tam podziała :E
HTC Universal [G3] | Motorola Defy
Radio: 1.17.00          | Android: CM7
ROM: WM 6.1

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 05, 2008, 17:09:34 »
dzisiaj go włączyłem bo leżał wyłączony i o dziwo chodził ale z wielkimi lagami i nie tak jak powinien puściłem hard reset i teraz jest wszystko ok xD
a50>c65>k310i>v3>3310>wizard>wizard>wizard>omnia i900>bb8800+ipod> obecnie nic;/