Problem z activsync i spv m3000

• 3 Odpowiedzi
  • 723 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline DDiablo

• 256
Problem z activsync i spv m3000
« dnia: Maj 10, 2007, 11:32:00 »
witam

mam nastepujacy problem
polaczam do kompa przez usb niby wszystko dobrze laczy sie z siecia lokalna i w pewnym momencie wywala blad tego typu tresci

"system windows - blad systemu
w sieci istnieja duplikaty nazwy.  "

pozniej niby znow sie laczy z activsync i znow kolejny blad wywala

program activsync nie moze polaczyc sie z urzadzeniem z systemem windows mobile .  aby rozwiazac kliknij prycisk ok

klikam i . . .

Do synchronizowania z komputerem wiadomości e-mail, terminów w kalendarzu i kontaktów wymagany jest program Microsoft Outlook XP (lub nowszy).
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Nie można uzyskać adresu IP urządzenia.  Aby uzyskać aktualne rozwiązania najczęstszych problemów związanych z adresami IP, kliknij poniższe łącze:
hxxp: go. microsoft. com/fwlink/?LinkId=65461
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Nie można ustanowić połączenia między komputerem i urządzeniem.  Aby uzyskać aktualne rozwiązania najczęstszych problemów związanych z połączeniami, kliknij poniższe łącze:
hxxp: go. microsoft. com/fwlink/?LinkId=65257
Nie znaleziono żadnych dodatkowych znanych problemów.
W przypadku dalszego występowania problemów wyślij wyniki do firmy Microsoft, aby pomóc w ulepszeniu przyszłych wersji.

sam nie wiem co moze byc :( jak nic nie wyjdzie to szsko0da bylo pakowac tyle kasy .     .     .    

PS.      sterowniki i wszystko poinstalowane mam

PS2.      probowalem juz roznych wersji activsync`a

sam nie wiem jak skonfgirowac telefon moze to przyczyna telefonu
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2007, 11:53:56 wysłana przez DDiablo »

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Problem z activsync i spv m3000
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2007, 11:42:11 »
wpisz jeszcze raz treść tych komunikatów które Ci wyświetla, bo ja ich nie widzę...poza tym M3000 nie jest smartphonem tylko PPC PE
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline DDiablo

• 256
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2007, 11:58:14 »
poprawilem i przepraszam za umiesczenie tematu w zlym dziale

*

Offline fly.high

• **
  • 196
  • always fly.high
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2007, 13:49:05 »
jak pierwszy raz podlaczasz m3000 to system tworzy nowe polaczenie sieciowe. pierwszy komunikat wskazuje na to ze jakies nazwy polaczen sie duplikuja. wywal z Połączeń sieciowych na PC zbedne polacznia i zobacz co bedzie (nie wywal sobie swojedo polaczenia z netem :) )
always fly.high - b.ball 4 life