problem z smsami...

• 2 Odpowiedzi
  • 465 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z smsami...
« dnia: Styczeń 02, 2009, 20:12:22 »
Witam mam ogromny problem otoz wgrałem z 2 miesiące temu WM6.1 w wersji angielskiej na mojego spv m3000 wczoraj postanowiłem wgrac nakładke polską wszystko bez nakładki działało bezproblemowo po wgraniu polskiego jezyka wiadomosci które mi przychodzą pokazują sie na ekranie odrazu po czym znikają do sms odebranych (normalka) jednak gdy wchodze w smsy i chce go odczytac po nacisnieciu na niego pokazuje mi sie biało... zadnych słów napisanych itp;/ prosze o pomoc co moge zrobic??

*

Offline wredny89

• **
  • 216
  • Sprzęt: Mio p550 wm 6.1 + Treo 750v + Nokia 5800XM
Odp: problem z smsami...
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2009, 21:44:12 »
Lepiej ściągnij Polski WM 6.1 (jest na mobileone) a nakładki zostaw w spokoju... Nie ma gorszego shit-u niż te nakładki (mówię z własnego doświadczenia) :)

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: problem z smsami...
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2009, 22:55:50 »
Witam mam ogromny problem otoz wgrałem z 2 miesiące temu WM6.1 w wersji angielskiej na mojego spv m3000 wczoraj postanowiłem wgrac nakładke polską wszystko bez nakładki działało bezproblemowo po wgraniu polskiego jezyka wiadomosci które mi przychodzą pokazują sie na ekranie odrazu po czym znikają do sms odebranych (normalka) jednak gdy wchodze w smsy i chce go odczytac po nacisnieciu na niego pokazuje mi sie biało... zadnych słów napisanych itp;/ prosze o pomoc co moge zrobic??

Odinstaluj nakladke to wszystko wroci do normy.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.