Vario....nie włącza się...

• 2 Odpowiedzi
  • 352 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 21, 2007, 22:37:47 »
...pracowałem na komputerze stacjonarnym, pod usb podpięty był Vario, instalowałem Operę po czym sprawdzałęm na Vario jak to wygląda. Wszystko było elegancko, jednakże zwrócił moją uwagę wskaźnik dostępności sieci ERA, że był on na full, a niegdy w tym miejscu nie było (raczej słaby sygnał). Postanowiłem sprawdzić, czy nie przywiesiło się coś, poprzez wybranie numeru telefonu biura obsługi i nagle ekran zgasł usłyszałem tylko dzwięk rozłączenia z ActiveSync. I teraz nie chce włączyć się, podłączony pod USB w komputerze nie świeci się pomarańczowa dioda ładowanai akumulatora (nic sie nie świeci). Myślałem, że może to przez baterię, ale przecież przy podłączeniu USB ładuje się ona. Po podpięciu pod łądowarkę świeci się dioda ale na czerwono, a MDA dalej nie reaguje.
Próbowałęm zrobić resety soft i hard i nic. Spotkał się ktoś może z czymś takim, jakiś pomysł? Wdzięczny będę za każde info.

pozdrawiam
rem

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 21, 2007, 22:58:19 »
wyjmij na chwile baterie, po chwili wloz ja z powrotem, podepnij pod ladowarke sieciowa i poladuj troche z gozine moze... pozniej sprobuj wlaczyc.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

mobi_one

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 22, 2007, 02:12:31 »
wgrywales jakis experymentlny rom?