Niestety takie jest to forum, ze trudno dla nowego pokapowac sie w nazewnictwie, w skrotach, romach ruu sru, czy spv to wizrd, co to jest mda, co to tytn itd
Watkow jest bez liku, wyszukiwarka po wpisaniu jakiegos slowa wypluwa czasami steki postow czasami bez zwiazku z szukanym slowem, przebrniecie przez to jest czasochlonne, a nie kazdemu chce sie wszystko czytac.
Niestety tak juz jest. Mimo obecnosci adminow, moderatorow, wiekszego balaganu w prowadzenia forum nie widzialem. Ale powiem tak nie moj cyrk nie moje malpy. Za krytykowanie adminow, dostalem juz jednego bana, wiec odpuszczam sobie bo to sensu nie ma.
Rada dla nowych, tak jak wyzej kolega napisal.
Czytac, czytac, czytac, czasami dobry czlowiek pochyli sie nad toba, ale nie licz na to, umiesz liczyc licz na siebie.
Nie rozumiesz czegos, to pytaj lub odpusc sobie. Ale bez pewnosci tego co robisz i czy dobrze robisz, nie rob zmian romu.
Pewnie ja tez oberwe za tego posta, ale mnie to tam lata.
Ja jestem za cienki zeby ci pomoc, choc twoja sytuacja nie jest bez wyjscia, jak bedziesz cierpliwy znajdziesz na tym forum jak wybrnac z tego, ale potrzebny ci czas i cierpiwosc przekopywania sie przez forum.