Witam serdecznie
Jestem stalym czytelnikiem pdaclubu - nie udzielalem sie jednak do tej pory gdyz nie mialem powazniejszych problemow, a wszystkie odpowiedzi znajdywalem za pomoca wyszukiwarki na forum lub w innych podobnych serwisach.
Otoz wlasnie dzisiaj ulegl uszkodzeniu moj panel dotykowy na wyswietlaczu mda vario(nie ma po tym ani sladu - zandych rys, wgniecen, przebarwien). Najlepsze jest to iz zupelnie bez zadnej przyczyny. Mda po zablokowaniu klawiatury rysikiem lezal sobie przede mna i po jakims czasie cos sie stalo. Nie moglem odblokowac klawiatury - panel dotykowy umarl. I w zwiazku z tym mam problem - nie moge odblokowac klawiatury - a co za tym idzie nie moge zrobic hard resetu. A potrzebuje zrobic hr zeby wykasowac zawartosc moich dokumentow przed oddaniem telefonu do serwisu. Przez to iz nie moge podac pinu do karty nie dziala mi rowniez synchronizacja active sync - tak wiec ta droga rowniez nie moge usunac zawartosci tego katalogu.
Dlatego tez prosze o pomoc - jak to obejsc? I czy to aby napewno panel dotykowy padl - naprawde nie mam pojecia o co w tym chodzi.
pozdrawiam