Poczta nie chce wyjść M3000 WM5

• 2 Odpowiedzi
  • 514 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poczta nie chce wyjść M3000 WM5
« dnia: Lipiec 18, 2008, 22:31:17 »
Złapałem syfa przez BT i ostatecznie postanowiłem zrobić HR. I teraz problem, poczta (dwa konta) niby sie skonfigurowała- odbiera się ok. Natomiast za cholere nie chce wyjść. Przenosi wiadomość do folderu z roboczymi i pojawia się raport że nie wysłano, bo są nie prawidłowi adresaci.

Ktoś tak miał, ktoś z tym wygrał?. Szukajka żadnych sensownych wyników w tym kierunku nie zwraca

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
Odp: Poczta nie chce wyjść M3000 WM5
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 19, 2008, 00:20:16 »
Złapałem syfa przez BT i ostatecznie postanowiłem zrobić HR. I teraz problem, poczta (dwa konta) niby sie skonfigurowała- odbiera się ok. Natomiast za cholere nie chce wyjść. Przenosi wiadomość do folderu z roboczymi i pojawia się raport że nie wysłano, bo są nie prawidłowi adresaci.

Ktoś tak miał, ktoś z tym wygrał?. Szukajka żadnych sensownych wyników w tym kierunku nie zwraca

??? O jakim syfie mowa ??? Wirus? To napisz coś więcej o nim. Wirusy na platformie WM to rzadkość, a jeszcze złapany przez BT...

Natomiast co do pytania... Sprawdź porty poczty wychodzącej, czy są zgodne z tymi, które wymaga dostawca kont e-mail. Może tam coś jest nie tak, stąd taki dziwny komunikat. Może też coś poszło nie tak po synchronizacji przez AS - sprawdź dane adresowe w M$ Outlook lub innym programie pocztowym jakiego używasz. Szczerze? :arrow: nie spotkałem się z takim komunikatem...

Do Adminów/Moderatorów - skoro problem dotyczy SPV M3000, to proszę o przepiecie do Działu z HTC Wizard.
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

Odp: Poczta nie chce wyjść M3000 WM5
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 19, 2008, 09:04:25 »
Tak wirus, z tego co o nim wyczytałem był raczej przewidziany dla symbiana. Nie mniej jednak podłączony do PCta powodował że avast cały czas "wył"

Wracajać do tematu, nie mam pojęcia co by było nie tak, poczte konfigurowałem w taki sposób jak na PCcie (jednak pewnie i tak coś położyłem). Całości próbowałem akurat łącząc się przez wifi.

Aha, teraz sie kapłem, AS nie chce synchronizować kontaktów bo ponoć SPV nie ma w sobi outlook'a. Myśle że przed HR też tak było i poczta działała