Nie bijcie mnie, że ten wątek był już poruszany. Przejrzałem wszystkie tematy odnośnie instalacji PocketGadu. Mam SPV M3000 i zainstalowałem program z pliku *.cab, który wcześniej przegrałem sobie na kartę pamięci. Problem w tym, że program dział, ale nie jest w stanie ani zapisać konfiguracji, ani tworzyć archiwum. Wygląda to tak jakby nie miał dostępu do zapisu w pamięci. Oczywiście wybrałem instalację na karcie i nie wiem czy ma to z tym jakiś związek? Próbowałem zgodnie z zaleceniami usunąć wszystkie atrybuty z pliku "gg_ustawienia.ini", ale nic to nie pomaga. Bardzo porsze, gdyby ktoś mógł mi podesłać swoj plik konfiguracyjny, oczywiscie bez swoich danych, tylko taki zebym wiedział jakie wpisy mają się tam znajdować i postaram się je sobie jakoś uzupełnić. Czy może ktoś już rozgryzł co powoduje błąd zapisu w tym programie, czy w ogole ten program nadaje się na Qtek'a 9100? MobileGgadu chodzi ładnie, jedynie problem w tym ze nie da się jakoś wyciągnąć ikony uruchamiania do paska startowego ani na ekran Today. Moze w końcu ktoś to sensownie opisze i będzie można przykleić na początku działu. Dzięki.