Nowe znikające konto pocztowe w SPV M3000

• 4 Odpowiedzi
  • 455 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline macgeb

• **
  • 232
  • H E I M D A L L
    • www.heimdall.net.pl
  • Sprzęt: HTC Touuch HD2 + 16GB
« dnia: Czerwiec 07, 2006, 15:39:43 »
Mam mały problem i nie wiem co z tym zrobić,poprostu po założeniu nowego konta pocztowego po restarcie znika ono znajdują się tylko konta sms,mms,multi box i poczta outlok a jakie bym konto nie założy to po restarcie ono znika sam już nie wim co jest grane.Macie jakiś pomysł??
Życie to dziwka, w dodatku droga, a najgorsze jest to, że dziwkę trudno jest pokochać...

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 07, 2006, 17:37:53 »
ale co masz na mysli wbudowanego klienta email, flexa, profilmail ?
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline macgeb

• **
  • 232
  • H E I M D A L L
    • www.heimdall.net.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 07, 2006, 17:53:11 »
Cytat: "romulus"
ale co masz na mysli wbudowanego klienta email, flexa, profilmail ?

Mam złykłego klienta email takiego jak jest standartowo wgrany w SPV M3000 żadnych innych.Poprostu zakładma konto w nim emailowe  np. na onet a po restarcie wszyskie ustawienia znikają??Robiłem już hard reset i instolowałem z nakładkami orange i bez,i lipa poprostu po soft resecie ustawione konto znika zostaje tlko tak jak wyżej pisałem.Nie wiem czemu to się stało jak do tej pory wszysko było ok,zabrałem się do instalacji wszyskiego na nowo a tu lipa z kontem i jeszcze na dodatek wywliłem sobie kopie które miałem zrobione )-:.

ps.po założeniu konta spokojnie mogę wiadomości wysyłac i odbierać tylko jak zrobię soft reseta to wcina wszysko??
Życie to dziwka, w dodatku droga, a najgorsze jest to, że dziwkę trudno jest pokochać...

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 07, 2006, 18:46:56 »
o to bedzie ciekawe, a ja Ci nie pomoge nawet nie czytalem o czyms takim
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline macgeb

• **
  • 232
  • H E I M D A L L
    • www.heimdall.net.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 07, 2006, 19:24:30 »
Hym powiem tak po zrobieniu kopi i całgo systemu oraz po zrobieniu kopi samych ustawień,zrobiłem hard reset tak chyba że 4 razy i o dziwo za piątym zaskoczyło i ustawienia nie znikają czary czy co???
Ps
Oczywiście kopię robiłem po ustawienu konta,które potem znikało ale za piątym razem po przywróceniu zostało i jest ok (-: