Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Wizard
non stop wieszające sie radio 2.71.11
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
1 Odpowiedzi
379 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
shreku
25
«
dnia:
Kwiecień 13, 2008, 13:53:54 »
Witam,
Mam problem ktory doprowadza mnie juz do bialej goraczki. Non stop ( po pare razy dziennie ) potrafi mi sie wieszac radio w wizardzie ;/ dzieje sie to samo z siebie jak fon lezy w stacji i sie laduje i np jak zakoncze polaczenie czerwona sluchawka zanim rozmowca sie rozlaczy ale czasem tylko. A ja widze ze zapala sie wyswietlacz ale nic sie nie dzieje, a osoba dzwoniaca ma normalny sygnal dzwonienia. Pomaga tylko SR,
myslalem ze 1000 smsow w calej skrzynce go boli i jak zrobilem pimem backup i usunolem to zaczelo byc lepiej ale zaraz wrocile problem. Wizard chodzi nonstop na 273mhz od prawie roku ( oczywiscie poza stanem spoczynku)
rom pathfinder 3.2 bodajze.
Na romie next step bylo jeszcze gorzej, PF mi pasuje najbardziej pod wzgledem predkosci dzialania
Pliz help.
OleYek
[Pyrlandia] [GMzP]
18341
Sprzęt:
iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: non stop wieszające sie radio 2.71.11
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 13, 2008, 15:50:20 »
A skad przypuszczenie, ze problem z Radiem? To radio jest dobre, zawsze mozesz wgrac starsze... ja bym zaczal od sprawdzenia innej karty SIM tego samego operatora, bo kiedys mialem podobny problem, tyle, ze rozwiazal sie dopiero jak karta SIM uamrla kompletnie i mi wymienili na nowa...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »