Witam,
Na początku chciałbym się przywitać, ze wszystkimi użytkownikami forum.
od jakiegoś czasu, interesuje mnie kupno SPV M3000.
Nie wiem na co powinienem zwrócić uwagę, jeśli już go będę miał w rękach. Interesuje mnie kupno telefonu uzywanego.
Ten, ktory juz sobie upatrzylem, ma wgrany WM 6.1.
cytat z aukcji ' .Jedynym mankamentem jest to ze z tylu nie trzyma sie klapka '
a dokladnie jakoś odstaje od telefonu (korpusu?)
czy to faktycznie jest koszt paru zł..? na zdjeciach nei bylo widac, zeby cokolwiek odstawalo od telefonu...
jak to jest z wifi ? czy telefon bez problemow wykrywa i laczy sie z sieciami bezprzewodowymi ?
mam w domu udostepniona siec WLAN, czy na SPV M 3000 bede mogl bez zadnych problemow korzystać z internetu dzieki tej sieci ?
czy telefon obsluguje flash ? chodzi mi o ogladanie filmow z takich portali jak youtube, wrzuta itp.
jak to jest z bluetooth ? można odbierac i wysylac pliki bez zadnych problemow ? czy BT jest tylko po to, zeby wysylac, odbierac kontakty??
Na co powinienem zwrocic uwage, jak powinienem sprawdzic telefon czy jest ' sprawny' jak juz go otrzymam ?
nie zmieniam telefonu co jakis czas, wiec chcialbym zeby posluzyl mi troche...
jaka jest jakość muzyki na głośniku telefonu ? jak głosno odtwarza telefon muzyke ?
Prosilbym o odpowiedz, i o wyrozumialosc, jesli jakiekolwiek pytanie pojawilo sie juz na forum. (nie znalazlem tematu na temat BT i glosnosci mp3)
Pozdrawiam
Trolek