Mp3 player i stan czuwania

• 8 Odpowiedzi
  • 572 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline docxxx

• 279
  • Sprzęt: HTC TP2
Mp3 player i stan czuwania
« dnia: Październik 12, 2007, 13:57:46 »
Dziwna sprawa.
W m3000 jest sobie standardowy WMP, ale ma wade, ze po wejsciu w stan czuwania muza przestaje grac. Ok, jakos to przelknalem, bo w NBD 9.1 jest drugi player, ktorego sobie zawsze wlaczam jak gdzies ide. Ustawiam muze i wciskam guziczek na gore. Wizard przechodzi w stan czuwania, mam wygaszony ekran. Co nie nacisne przypadkowo i tak sie nie wlaczy, bo magiczny guziczek u gory powoduje taki stan rzeczy. Oczywiste.
Wczoraj jednak zostalo mi 10% baterii, wiec postanowilem rozladowac ja do konca i naladowac "gola". Poczekalem, Wizard poszedl spac. Podlaczylem go do ladowarki. Przy 100% naladowania odlaczylem go. Zwyczajna sprawa.
Dzisiaj rano wychodze na miasto, wlaczam ten sam program, wlaczam muzyczke, przechodze w stan czuwania i sluchawki milkna. Wychodze z czuwania, graja. "Co jest grane?" Pstrykalem tak z 5 razy i efekt ten sam. Po przejsciu do staniu czuwania muzyka przestaje grac. Od teraz musze odpalic muzyke, zablokowac telefon i poczekac 1min, az mi ekran zgasnie. Cholera mnie wziela nieprzecietnie. Teraz za kazdym razem musze sie bawic w odblokowywanie sprzetu, bo inaczej nie poslucham sobie muzyki. Klnalem w nieboglosy.
Konczac juz historie, pytam: jakim cudem wczesniej gralo a teraz nie? W sumie to Wizard pierwszy raz mi sie wczoraj rozladowal na amen. Wczesniej zawsze go doladywalem. I nie pisac mi ze to dobrze, bo tryb czuwania, wiec aby zachowac prad, aby zyc zgodnie z ekologia i przykazaniami. Ja chce spowrotem muzyke.

*

Offline Vermilion

• 37
  • Sprzęt: Wizard
Odp: Mp3 player i stan czuwania
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2007, 18:56:00 »
Sluchaj ja tez mialem podobna opcje, mialem zainstalowanego nbd 9.1 i robilem tak jak Ty = mp3 w audiomanager i uspienie czy jak to nazwac... muzyka grala...  :E nastepnego dnia (bez ladowania ani SR juz nie grala, pozniej grala, a jeszcze pozniej nie i tak na zmiane... wydaje mi sie ze nie ma to zwiazku z ladowaniem a raczej z faza ksiezyca lub powiazaniem z kregami w zbozu :O~ :grin:

*

Offline docxxx

• 279
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 14, 2007, 22:08:08 »
I masz stary racje. Dzisiaj wlaczam, przechodze w stan czuwania i muzyka gra :|

*

Offline morrow85

• **
  • 125
  • Sprzęt: HTC Wizard, HTC Touch Pro (Orange), Desire Z
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 15, 2007, 21:44:46 »
dlatego player z HTC jest o tyle lepszy ze jak sie go zminimalizuje to gra zawsze w stanie czuwania ( czy tam uspienia jak zwal tak zwal ) , i nie ma problemow :)

*

Offline kruusk

• **
  • 208
  • Sprzęt: za dużo się tego zebrało, więc jest na dole
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 17, 2007, 16:29:49 »
A nie lepiej wam użyć tcpmp. Ma dużo opcji, ja szybko się do niego przyzwyczaiłem. I co najważniejsze można przypisać wyłączenie ekranu do przycisku. Problemem mogą być małe ikonki play, stop etc. ale wierz mi na słowo da się korzystać palcem.
HTC: Wallaby(t-mobile)-> Himalaya(era)->Wizard(już nie ma)-> acer n311->MSI WIND-> xda Flame->Samxung i5700-> Lenovo s10-3t ->Samsung Galaxy Tab->Motorola Defy

*

nothin

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 17, 2007, 16:31:13 »
pfff gsplayer + obłożenie buttonów i zapomnij o włączaniu ekranu by go obsłużyć, ikonkach. tcpmp ma słaby dźwięk. wmp to w ogóle nieporozumienie.
a jak ktoś m,usi tapać po ekranie - mortplayer(do auta jak znalazł).

*

Offline Vermilion

• 37
  • Sprzęt: Wizard
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 17, 2007, 22:44:38 »
Ej panie docxxxx proponuje sprawdzic tego audiomanagera ale pod romem blackdiamond, ja uzywam go od paru dni i jeszcze nie zauwazylem kregow w zbozu i jest sporo szybszy od nbd :)

*

Offline docxxx

• 279
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 18, 2007, 09:58:30 »
Jak napisalem juz wczesniej, ten player z NBD znowu zaczal dzialac pod uspieniem. Dam mu szanse :proud:

*

Offline shreq888

• **
  • 199
  • Sprzęt: xda mini s+m650,+n82
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 20, 2007, 16:57:57 »
we wszystkich systemach dziala pod uspieniem, a wczoraj jak sobie kupilem wreszcie ht820 motki to nawet zauwazylem, ze nie trzeba minimalizowac,
a co byscie innego polecili dos luchania muzyki via BT w stanie czuwania?