MMS w Wizard Qtek 9100

• 6 Odpowiedzi
  • 702 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline norbertcala

• *
  • 82
  • Sprzęt: HTC Trinity, HTC Touch, HTC Wizard, HTC Blue Angel, HTC Himalaya, Apple iPhone
MMS w Wizard Qtek 9100
« dnia: Kwiecień 12, 2006, 21:38:13 »
Witam

Wiem ze bylo full razy ale nadal nie wiem jak naprawic.
Nie mam konta MMS mam tylko Text Messages
Moge skonfigurowac MMS ale nie moge kozystac.
Ktos tak mial wie jak zaradzic???

Pozdrawiam
Norbert Cala
------------
Pozdrawiam
NorbertCala

MMS w Wizard Qtek 9100
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 12, 2006, 22:24:56 »
Przerywalas resetem instalacje cabów orangowych podczas pierwszego urochamiania windowsa po hard resecie?
jesli tak to tego wina. Brakuje odpowiednich cabów które są w extend romie.
Najprosciej - zainstaluj darmowego total commadera
Wejdz do extended rom - jest nie widoczny , bedac total commaderem w katalogu głównym wpisz z klawiatury extended_rom
automatycznie przerzuci Cie do tego katalogu. Wybierz te caby co maja w nazwie mms i zainstaluj.

*

Offline jakim

• 19
MMS w Wizard Qtek 9100
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 13, 2006, 12:26:34 »
nie moge dostac sie do extended romu w ten sposob:/ jest jakas inna metoda?

MMS w Wizard Qtek 9100
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 13, 2006, 13:43:06 »
hmm dziwne.Napewno jestes w katalogu glównym? wyjdz na samą góre drzewka, tak by miec na widoko katologi windows, temp,storage,my documents itd.  I wpisz wtedy na pasku u góry. Spróbuj wpisac dokladnie tak /extended_rom/   razem z ukośnikami.
Bardzo dziwne jesli mialoby nie dzialac. Ja w moim telefonie nic poza zdjęciem simlocka, nie robilem.

*

Offline jakim

• 19
MMS w Wizard Qtek 9100
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 13, 2006, 13:58:12 »
a wiesz ktore caby w extended rom sa odpowiedzialne za obsluge mms? mam ten sam problem co zalozyciel tematu

*

Offline Spoko

• 33
MMS w Wizard Qtek 9100
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 13, 2006, 14:03:55 »
dajcie mail wysle wam caba ktory utworzy konto MMS w SPV M3000 a nastepnie bedziecie musieli sobie u operatora ustawienia mms zobaczyc

MMS w Wizard Qtek 9100
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 22, 2006, 09:30:59 »
Cytat: "Spoko"
dajcie mail wysle wam caba ktory utworzy konto MMS w SPV M3000 a nastepnie bedziecie musieli sobie u operatora ustawienia mms zobaczyc

ja poprosze o tego caba. Mam nadzieje,ze po zainstalowaniu bede mial tylko mms i żadnych innych smieci od orange : jszust@_wytnijto_gmail.com