MDA VARIO Zgasl po ladowaniu romu Orange

• 4 Odpowiedzi
  • 382 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MDA VARIO Zgasl po ladowaniu romu Orange
« dnia: Maj 22, 2009, 17:09:35 »
Wgralem ROMa sieci Orange z WM po polsku dla Wizarda G4 przez RUU. Wszystko poszlo ladnie, sprzet zrestartowal sie zaladowal sie WM i uruchomil autorun instalujac jakies cab-y po kilku minutach sprzet wylaczyl sie i od tamtej pory cisza. Ciemno i zero reakcji na co kolwiek . Mam Cegle czy da sie jeszcze cos zrobic ??

Pozdrawiam

*

Offline flywin

• **
  • 197
Odp: MDA VARIO Zgasl po ladowaniu romu Orange
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2009, 17:33:32 »
spróbuj odpalic Wiza w trybie BL i wrzucić rom Ratunkowy Love zobacz FAQ.

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2009, 17:39:23 »
Tak jak juz pisalem telefonik na nic nie reaguje na zaden reset ,na ladowarke nic ,tak ze w tryb BL moge zapomniec. Przelecialem troche dzis stron i znalazlem pare tematow z identycznym problemem po ladowaniu wlasnie tego romu ,niestety nigdzie nikt nie odpowiedzial .Tak wiec moja rada lepiej nie wgrywajcie tego romu on tez jest w FAQ .

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 22, 2009, 19:13:41 »
A nie umarla CI czasem bateria? Zostaw poglaczonego go do ladowarki na troche...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 22, 2009, 21:34:16 »
mam dwie baterie i na obu nic , byl ladowany juz pare dni i chyba sie laduje bo bateria jest lekko letnia ale nawet lampki nie swieca ,tak to wyglada jak by telefon w ogule nie dostawal pradu.
Zastanawialem sie nad jTag-iem ale w ludzkim jezyku nie umie znalesc opisu :) tak ze tel raczej do smietnika.

« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2009, 21:37:01 wysłana przez oni1973 »