MDA VARIO - problem z Omapclock-iem :-(

• 3 Odpowiedzi
  • 637 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline copyman

• **
  • 150
  • Sprzęt: iPhone 5 , iPad 3
« dnia: Listopad 02, 2006, 21:41:59 »
Po aktualizacji softu na 2.2xx - ten z witryny ERA GSM próbuję zainstalować Omapclock i Omapclock_plus , ale się nie da! Ani z plików oddzielnie , ani z CAB-a :-( Dziwne to , bo na 1.6xxx śmigał aż miło ... Miał ktoś może podobny problem? A może ja coś źle robię , alo to chyba niemożliwe bo instalowałem go już na poprzednim sofcie kilka razy...

C.

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 02, 2006, 22:01:09 »
ja mam oto takie doswiadczenia z przetaktowaniem
probowalem:
smartskay
omap clock
omapclock plus
omapclock scaler

pewnie popelnilem literowki w nazwach ale chyba wiadomo o co chodzi

i doszedlem do wniosku ze jedyna aplikacja dzialajaca dobrze jest batterystatus dodatkowo jeszcze przydatne info na today

nie sprawdzalem tylko memmaid

z tego co wiem to wszystkie aplikacjie do skrecania omap'a

w tych co testowalem albo sie wieszalo albo po wyjsciu z uspienia nie przywracal do zadanej czestotliwosci zawsze jakies dziwne jazdy

z batterystatus zadnych problemow :)
i z tego co wiem i ankiety ktora wisiala na forum jest to program z ktorego najwiecej osob kozysta do podkrecania 2 pozycja chyba memaid

*

Offline -K@mil-

• **
  • 201
  • Sprzęt: HTC Wizard
Re: MDA VARIO - problem z Omapclock-iem :-(
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 03, 2006, 00:13:48 »
Cytat: "copyman"
Po aktualizacji softu na 2.2xx - ten z witryny ERA GSM próbuję zainstalować Omapclock i Omapclock_plus , ale się nie da!

Tzn. jak sie nie da? Wyskakuje jakis blad?  :mysli:

*

Offline copyman

• **
  • 150
  • Sprzęt: iPhone 5 , iPad 3
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 05, 2006, 21:05:53 »
Zaczyna się instalować - "instaluję omapclock_plus.cab" i za momencik "instalacja nie powiodła się" i koniec... :-(

Za poradą kolegi  Emil_rosa spróbuję programu batterystatus  może będzie lepszy. Ale to i tak dziwne - a może trzeba usunąć sim-lock i blokadę MIC****FTU ?

C.