Mam już SPV, trza mu coś wszeczepić :)

• 3 Odpowiedzi
  • 423 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mam już SPV, trza mu coś wszeczepić :)
« dnia: Maj 31, 2007, 19:21:08 »
Dzień dobry bardzo, to mój pierwszy post tutaj.

Jest to SPV3000, w sumie to mam problem- nie działa jak nalezy. Siedzi w nim WM5.0 troche spolszczony (jest np polska nawza miesiąca)
1. klikam w "aparacik" i wyskakuje mi okienko z błędem: Error opening the shortcut or location the target filename". czyli wyglada na bład skrótu
2. Nie mogę otwożyć strony www.  Otworzy sie białe puste okno i to wszytsko.

Internet jako tako działa- mogę zassać poczte po WiFi (ad-hoc)
Jestem po "gruntownym" resecie (tam gdzie prosi o kod 1234). Mam jeszcze kilka innych spraw ale te powyższe są najważniejsze. Jak ten bajzel ogarnać?

*

Offline mariuszgsm

• 463
  • Sprzęt: x7500
Odp: Mam już SPV, trza mu coś wszeczepić :)
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2007, 19:26:48 »
Witam
Ad 1
Może spróbuj użyć innego alternatywnego oprogramowania do kamery jak coolCamera lub może LxCam
Co do www to lączysz sie przez Wifi ?

*

mobi_one

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 31, 2007, 19:56:44 »
nim ktos ci pomoze, pomoz sam sobie :)
przeczytaj FAQ, przeczytaj dzial dla poczatkujacych, jak masz instrukcje zapoznaj sie z nia, poczytaj forum i zobacz na jakich zasadach sie opiera. To ze ty znasz problem nie znaczy ze my go znamy. Poczytaj co sie podaje jako opis problemu.

a teaz tak adhoc odpowiedzi
system masz angielski, dni tygodnia, miesiecy i godziny sa po naszemu, to normalne (rok tez)
zle podwiazanie skrotu do klawisza sprzetowego
zle skonfigurowane polaczenia GPRS

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 31, 2007, 20:06:39 »
Nie kręcie nosem, na początku też mieliscie problemy :)
czytam wszytsko powoli, ale korci mnie niemiłosiernie i pokusiłem sie o pytanie Trzeba przyznać że forym jest konkretne- ża dużo wiedzy żeby ja łyknąć "w chwile". Jakie informacje potrzebujecie żeby coś doradzić (i gdzie je znaleźć)
zaraz odpisuje!

(Coolcamere próbowałem postawić, jednak miałem problem z instalacją). Też jestem zdania że na swoim sofcie powino to chociarz działać.
« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2007, 20:08:31 wysłana przez bolek_bolek »