Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Wizard
M3000 szybkie wybieranie nr
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
3 Odpowiedzi
391 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Glaniu
235
«
dnia:
Sierpień 07, 2006, 18:00:33 »
Czesc!
Niestety nie mam instrukcji do mojego M3000 ,wiec pozwolilem sobie zapytac o jedna kwestie , otoz jak ustawic szybkie wybieranie nr telefonicznych z klawiatury dotykowej tz. chodzi mi o kombinacje cyfra + hash teraz mam popszypisywane numery ktore mi nie pasuja ,a nie wiem jak to zmienic
Pozdrawiam
Glaniu
Emil_rosa
586
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 07, 2006, 18:08:05 »
nacisnij raz zielona sluchawke potem po prawej masz speed dial i tam mozesz sobie pozmieniac powywalac a potem poukladac swoje inne mam nadzieje ze to wiesz jak
Glaniu
235
«
Odpowiedź #2 dnia:
Sierpień 07, 2006, 19:46:29 »
Ale mnie nie chodzi o klawisz "szybkie wybieranie" tylko o kombinacje klawiszy + hash np 2+# i tu wybor wczesniej ustalonego nr . Teraz tak mam tylko ,ze mam przypisane nie te numery ,ktore bym chcial i nie wiem jak to zmienic
Pozdrawiam
Glaniu
bern
1156
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 07, 2006, 20:32:46 »
hmm to z moich informacji nie nalezy do telefonu (czy w tym przypadku pocketa) ale od karty sim - w nokiach napewno tak jest.
otoz zalezy to od numeru wpisu na karcie sim. niestety dawno juz nie widzialem telefonu ktory pozwala wybrac pozycje na sim. mozesz wyczyscic karte po skopiowaniu wszystkiego na wizarda a nastepnie wgrywac je w odpowiedniej kolejnosci pojedynczo (a raczej pierwsze 9 pojedynczo a reszte hurtem
)
na 99% zadziala.
EDIT - mozna tez skasowac numer na okreslonej pozycji. np wciskasz 2+# i wyswietla ci jakis numer - kasujesz ten numer a nastepnie dodajesz numer interesujacy cie a nastepnie dodajesz skasowany wczesniej numer - zajmuja pierwsze wolne miejsce zwykle.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »