SPV nie odbiera zakladek wap i ustawien gprs :(

• 3 Odpowiedzi
  • 342 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 05, 2007, 13:33:49 »
Witam!
Mam problem z moim SPV M3000 :( :( Mianowicie wszystkie zwykle smsy (z innych komorek i internetu) dochodza bez problemu, natomiast nie dochodza do mnie ustawienia ze strony ustaw.orange.pl oraz po zakupieniu dzwonka przez sms nie dostalem zakladki wap. Dzwonilem do operatora obslugujacego owe dzwonki i dowiedzialem sie ze zostaly do mnie wyslane az 3 zakladki, a mimo to zadnej nie otrzymalem :( Dzwonilem takze to biura obslugi klienta Orange i powiedziano mi ze wszystkie uslugi sa ok i najprawdopoboniej jest to wina aparatu i zeby go oddac na serwis - a mi sie nie widzi czekanie 2 tygodnie na powrot mojego Wizarda :( Wie ktos moze jak pomoc ??

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 05, 2007, 14:09:47 »
newkind

Wizard tak ma na niektorych ROMach ze nie przechodzi wap pusch oraz SMSy konfiguracyjne. To jak najbardziej normalne zachowanie.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 05, 2007, 14:11:58 »
jak najbardziej normalne i jak najbardziej denerwujace i rozczarowywujace :( ehh ... moze przy nastepnym hr zmienie rom ... na jaki polecasz ?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 05, 2007, 14:19:19 »
newkind

Wap Pusch i smsy konfiguracyjne dzialaly bodajze tylko na pierwszym starym ROMie Orange, na kazdym innym nie dziala i jakos nie sadze aby bylo to potrzebne :)

a co do ROMu to www.molski.biz
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.