Witam.
Mam problem z synchronizacją mojej SPV'ki z PC. Próbowałem coś znaleźć w innych postach o tym ale nie znalazłem mojego problemu. Mianowicie samo podłączenie jest idelane, nie ma żadnych problemów, pliki moge wymieniac ale problem jest związany z Outlookiem. Po podłączeniu i po "synchronizacji" wyskakuje ikonka z wykrzyknikiem i jest niby jakaś wymagana uwaga która brzmi tak:
Nie można wykonać synchronizacji przy użyciu bierzącego profilu programu Outlook, ponieważ uprzednio skonfigurowany został inny profil lub używany profil jest chroniony hasłem.
Uruchom program Outlook, używając odpowiedniego profilu.
Kod obsługi:8503001f
Może mi ktoś wyjaścić o co chodzi z tym "profilem"?
W ogóle żeby zsynchronizować z Outlookiem to musze mieć włączony ten program w tle bo inaczej to nic nie zrobi. Testowałem to na obu wersjach na tej danej na CD do SPV i mojej z Office 2003. W obu przypadkach taka sama reakcja. W ogóle dotychczas nie miałem skonfigurowanego Outlooka bo nie był mi potrzebny (korzystam z Mozilli do odbierania e-mail) ale teraz potrzebuje skopiować kontakty a nie moge. Może ktoś mi powiedzieć jak mam rozwiązać ten problem.