M3000 i dual-sim

• 31 Odpowiedzi
  • 2233 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

M3000 i dual-sim
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 08, 2007, 17:57:48 »
dobra kupilem sobie duala i testuje :) jak narazie sprawuje sie dobrze. co prawda na poczaku napedzil mi stracha, bo nie chcialo wcale dzialac, ale po paru poprawkach ciecia sim`a pomoglo:) podczas testowania znalazlem minusy (zreszta chyba wszyscy tak maja)...

-zuzycie baterii... zawsze jak go rano odlaczalem od ladowarki, to wieczorem mialem ok 30-40% baterii. uzywam go bardzo intensywnie i stad takie zuzycie. po wlozeniu duala wieczorem miga mi ze mam 10% i czasem mniej... dodam, ze odlaczam go o 7rano i wracam o 21 wiec chyba nie jest tak zle. non stop net przez gprs, sms, telefony i muzyka.

-problem z karta iPlus... czasami gdy przelaczam na iPlusa, to nie prosi o Pin ani nic, musze wrocic spowrotem i jeszcze raz i normalnie zaskakuje, a czasami bierze Pin i nie loguje. po ponownym przelaczeniu jest juz ok. tak sie dzieje tylko czasami, ale troche mnie to drazni. moze macie jakis pomysl ocb? cos czytalem na forum, ze sa problemy z kartami plusa, ale dokladnie nie mam pojecia.

*

Offline Radzu

• 49
    • http://www.muzikum.pl/
M3000 i dual-sim
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 08, 2007, 18:31:13 »
Narazie czekam na mojego Wizarda :P ale czytałem że przy kartach z plusa pomaga ustawienie takiego samego PINu na obu kartach, to podobno pyta się tylko na początku o PIN a potem już nie.

Niedługo też kupuję duala (Plus i Simdata) i jeśli będzie działał (mam nadzieję :]) to opiszę moje spostrzeżenia.