witam
Problem jak wyżej ja moge wysyłać wszystko przez bluetooth i irde komu chce bez problemu (co prawda idzie to masakrycznie wolno ale to inna sprawa )natomiast żeby do mnie ktoś coś przysłał nie da rady
jest tak wykrywa mój telefon ale przy próbie przesłania wyaskakuje przesyłanie nieudane lub coś w tym stylu.. chodzi o przesyłanie JPG gif mp3 etc.......próbowałem już z chyba 8 telefonami sagem my511x (sory jeśli troche przekręciłem ) sony ericson 2 sztuki i jakieś tam jeszcze......wsżedzie to samo znajdzie mnie ale przy próbie przesyłania przesyłanie nieudane.......
mam wolne miejsce na SPV (24mb na karcie pamięci jakieś 180mb) i u mnie nie wyskakuje nawet żaden komunikat nic.... kiedyś sie udawało tylko za boga nie pamiętam co zrobiłem że teraz sie nie da.......po prostu rzadko z tego korzystam nie kręci mnie przesyłanie idiotycznych filmików czy dzwonków non stop jak większość ludzi
mój soft to windows mobile 6 profesional CE 5.2.1620 PF 3.2 w nazwie urządzenia pathfinder forum mobione.pl
coś źle ustawione ?? wirus ?? awaria bluetootha ??
z góry dzięki pozdrawiam
micho a