M3000 / backup / ActiveSync - Problem

• 0 Odpowiedzi
  • 936 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline rkolo

• *
  • 76
M3000 / backup / ActiveSync - Problem
« dnia: Marzec 22, 2006, 17:06:47 »
Witam
Na wstepie powiem ze przeszukałem forum i niestety nie udało mi sie znaleźć lekarstwa na mój problem a mianowicie:

Mam Spv M3000 musiałem zrobić Hard reset po tym zrobiłem pełny backup danych zrobiony przez "Sunnysoft Backup Manager 3.7 WM5" Wszystko przebiegło OK wszystkie dane powróciły i nagle niespodzianka!
-Chciałem połączyć sie z ActiveSync i nagle wywala mi komunikat
"Nie mozna pomyślnie zakończyć synchronizacji Podłącz urządzenie jeszcze raz i spróbuj ponownie"
(program jest poprawnie skonfigurowany a eksplorator wyswietla pliki i foldery z SPV ale nic nie moge ani wgrać ani skopiować do komputera)
Dodam tylko ze próbowałem juz róznych sposobów mianowicie:
-wywalenia poprzednich profilów i stworzenie nowego
-reinstalacja ActiveSynca
-soft reset SPV
-ponowny Hard Reset
-inny backup programem SPB Backup

Nic nie pomaga dalej jest to samo

-Dodam jeszcze ze wgrałem tez backup zrobiony przez SPB Spb Backup i jest to samo
-Wcześniej miałem tez problem ze nie mogłem nic przenieść z SPV do komputera (tzn okno postepu kopiowania wyswietlało sie ale powstawał w kompie tylko pusty folder bez danych) dlatego postanowiłem zrobić Hard Reset! -w drugą strone tj. z kompa do SPV szło normalnie

-Co jest przyczyną i jak sobie mam z tym poradzić?!
-Czy jest jakieś wyjście aby nie instalować w SPV wszystkiego ponownie od początku i dlaczego ActiveSync nie chce połaczyć sie z moim SPV?

Prosze o szybką pomoc!