Witam
Mialem zamiar kupic qteka 9100, ale po tym co poczytalem na forum juz sam nie wiem, musze go uzywac do rzeczy typowo biurowych- edytowanie dokumentow w wordzie, wysylanie poczty i polaczenia z internetem przez wifi no i oczywiscie rozmowy telefoniczne
z tego co wyczytalem to qtek 9100:
1. Non stop sie wiesza, nie dziala itp..
2. Nieraz nie dochodza rozmowy telefoniczne. na co ja nei moge sobie pozwolic bo mam prace tego charakteru ze musze byc stale dyspozycyjny
3. Sa problemy z wifi
4. Wypada rysik i tlefon wyglada po 2 miesiacach jak po przejechaniu walcem
czy to wszystko jest prawda, bp funkcje tego telefonu bardzo mi przypasowaly, ale nie moge sobie pozwolic na to ze bedzie sie on wieszal, nie beda dochodzily polaczenia, nie bede mogl sie polaczyc z internetem, czy to ze bede gubil non stop rysiki
1. czy jest jakis inny tego typu palmofon ktory jest bardziej niezawodny : qtek 9600 lub cos innego?
2. czy da sie komfortowo pisac na urzadzeniu o takim rozmiarze samym rysikiem bez klawiatury dlugie teksty w wordzie? bo wtedy moze poszukam jakiegos innego palmofonu bez klawiatury
dziekuje z gory za pomoc, nadmieniam ze mam zamiar kupic mda vario z ery i zachowac gwarancje nie zmieniajac romow itp..