Witan wszystkich.
Mam problem i bardzo proszę o pomoc. Mam SPV M3000 z Orange ale z kartą Ery. Po połączeniu z internetem (przez GPRS) i rozłączeniu się nie mogę się ponownie połączyć z internetem. To samo dzieje się po wysłniu MMS. Zawsze pokazuje się taki komunikat: "Modem odbierający połączenie rozłączył się. Aby sprawdzić ustawienia połączenia i w razie potrzeby je zmienić, wybierz opcję Ustawienia. " Ustawienia mam OK ponieważ za pierwszym razem łączy mi się bez problemu (Internet lub MMS) potem pomaga tylko wyłączenie i ponowne włączenie urządzenia. Po włączenie mogę albo wysłać MMS'a albo połączyć się i Internetem i znowu restart. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!
A i jeszcze jedno pytanie: czy można tak ustawić SPV, żeby po naciśnięciu na ikonke G łączył mi się z GPRS a nie pokazywał: Aby połączyć się z Internetem lub miejscem pracy, skonfiguruj nowe połączenia w sekcji Ustawienia. A Ja mam skonfigurowane połączenia - mogę się połączyć (ale tylko0 raz) w ten sposób - start - ustawienia - połączenia - połączenia - zarządzaj istniejącymi połączeniami - erainternet - połącz i łączy.
Pozdrawiam i bardzo dziękuje za odpowiedź
Romek