Kto mi poleci dobry ROM do SPV M3000

• 3 Odpowiedzi
  • 687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 23, 2006, 15:44:28 »
Witam
1. Mam prośbę o podanie linka do dobrego ROMu żeby śmigał z erą lub jakiś inny któremu można ustawić parametry ERY
2. Kto mnie nauczy jak robić ekran TODEY

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 23, 2006, 20:16:05 »
Rom to chwalimy jaki mamy 2.17.7.2wwe jak to zrobic to znajdziesz na 1 miejscu tej strony jest taki ladny topik "Zobacz najnowszy post Przyklejony: QTEK9100_ERA_customize_WWE_2.24_Aku2.3_A2DP nocid_RUU_update "
A do ekranu to nie wiem co masz dokladnie na mysli?
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 23, 2006, 21:02:44 »
co do romu to mam Era_RUU_Wizard_AKU2.3_Custom_A2DP i cos niebardzo działa. wiec wgram ten który polecasz.
Co do ekranu today to nie wiem jak zrobić by na głownym ekranie byly np skróty do róznych programów np: bateria, pamieć itp , widziałem gdzies na formum ale nie wiem jak to zrobić

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 24, 2006, 21:08:20 »
Cytat: "agent00"
co do romu to mam Era_RUU_Wizard_AKU2.3_Custom_A2DP i cos niebardzo działa. wiec wgram ten który polecasz.
Co do ekranu today to nie wiem jak zrobić by na głownym ekranie byly np skróty do róznych programów np: bateria, pamieć itp , widziałem gdzies na formum ale nie wiem jak to zrobić
do takich rzeczy polecam pocket plus lub pocket batery pro. I chyba spb today dwa pierwsze uzywam I sa swietne pocket batery ma na wet przewijane menu przypomina gre w jednorekiego bandyte prubowalem ustawic wszystkie ikony tak samo ale nie udalo sie hihi. z pocketa w ie nie mam emotek szkoda
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.