Mam pytanie jak w JBed ustawia się ,konfiguracje klawiszy domyślnie klawisze kierunkowe w wizardzie działają jak strzałki a środkowy przycisk jako 5 ,a na klawiaturze wysuwanej strzałki jako klawisze nawigacyjne jak na panelu wizarda a klawisze z napisem 1234567890 jako odpowiedniki na komórkowej klawiaturze z tym że po przytrzymaniu klawisza "kropka" wtedy dopiero z liter na cyfry się zmienia - i tu moje pytanie czy da się to jakoś zmienić z racji że jest uciążliwe
Połączone: [time]Listopad 03, 2010, 00:30:33[/time]
ROM version2.26.10.2 WWE
ROM date 6/7/06
Radio version 02.25.11
Protocol version 4.1.13.12
Czy muszę instalować sdkcert.cab? (i czy to jest bezpieczne?) W sieci piszą że niektórym sprawia problemy i kończy się na HR
Połączone: Listopad 03, 2010, 16:51:50
Mam problem po zmianie w rejestrze owszem mam teraz brak informacji przy instalacji .cab że plik jest nie zaufany itp ,ale nadal mam komunikaty przy włączaniu niektórych programów to co w 1 poście w 2 pytaniu. Np pobrałem pocketstarcraft qvga v0.14 i pisało że działa na wm5+ -pomimo tego mam ten komunikat nadal,przy próbie uruchomienia najnowszej wersji jbed to samo mimo że pisz wm2003,wm5,wm6 - również zononia to samo
Oraz moje 2 pytanie czy muszę instalować sdkcert.cab ? I czy ktoś mógł by zrobić reupload pliku z racji że na forum są już nie aktywne linki w przypadku gdy jest to mi potrzebne do czegoś