Kalendarz do SPV M3000

• 5 Odpowiedzi
  • 1160 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kalendarz do SPV M3000
« dnia: Luty 09, 2006, 12:08:02 »
Potrzebuje jakis prosty kalendarz zamiast tego wbudowanego dziadostwa. Potrzebuje taki kalendarz w ktorym mozna wprowadzic dane jedna reka np. podczas jazdy samochodem.

Re: Kalendarz do SPV M3000
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 09, 2006, 19:28:05 »
Cytat: "blink_182"
Potrzebuje jakis prosty kalendarz zamiast tego wbudowanego dziadostwa. Potrzebuje taki kalendarz w ktorym mozna wprowadzic dane jedna reka np. podczas jazdy samochodem.

Jezeli chodzi o pisanie podczas jazdy samochodem a nie o kalendarz to polecam http://sala.sallala.hu/pda/blimkeys/blimkeys_en.html - to  klawiura pozwalajaca na pisanie podczas jazdy. polecam (dziala na Q9100, WM5.0)

ml

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 09, 2006, 20:53:36 »
Cytat: "marcinlewandowski"

Jezeli chodzi o pisanie podczas jazdy samochodem a nie o kalendarz to polecam http://sala.sallala.hu/pda/blimkeys/blimkeys_en.html - to  klawiura pozwalajaca na pisanie podczas jazdy. polecam (dziala na Q9100, WM5.0)

ml

To jest prawie identyczne jak PhonePad w Qtek-u. Sprawa pisania w Qtek jest prosta , natomiast spróbuj ustawic godzine spotkania w kalendarzu. To jest niemozliwe bez uzycia rysika.

*

Offline khak

• 768
Kalendarz do SPV M3000
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 09, 2006, 21:13:56 »
Ja mam ten sam "problem" , i nie znalazlem zadnej aplikacji odpowiadajace moim potrzebom. Niestety robie notatki glosowe -przy pomocy jednego przycisku .Potem wprowadzam w kalendarz. A w pracowity dzien ,biore symbiana - w nin robie wszystko 1 reka :)

Kalendarz do SPV M3000
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 09, 2006, 21:50:14 »
Cytat: "khak"
Ja mam ten sam "problem" , i nie znalazlem zadnej aplikacji odpowiadajace moim potrzebom. Niestety robie notatki glosowe -przy pomocy jednego przycisku .Potem wprowadzam w kalendarz. A w pracowity dzien ,biore symbiana - w nin robie wszystko 1 reka :)

Trzeba zrobic zrzute na telefon z symbianem dla Billa Gatesa (np SE P910) . Moze wtedy zobaczy co to jest ergonomia.

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 10, 2006, 18:52:48 »

To jest prawie identyczne jak PhonePad w Qtek-u. Sprawa pisania w Qtek jest prosta , natomiast spróbuj ustawic godzine spotkania w kalendarzu. To jest niemozliwe bez uzycia rysika.

Faktycznie przekombinowalem :), dopiero teraz zobaczylem, ze jest cos takiego jak PhonePad ... A co do kalendarza to jeszcze jedna rzecz do listy zyczeń: zeby mozna bylo zanotowac połączenie - i o okreslonej godzinie wyrzucał mozliwosc polaczenia telefonicznego - czyli rzecz, ktora jest chyba w kazdym telefonie do paru ladnych lat - strasznie cierpie, ze majac zwykly telefon non stop z tego korzystalem

ml