- Problem z wifi, rozwiazany.
- Glupawe smsy z wątkami, zmienione na standard.
- troche mnie irytuja dzwieki systemowe ktorych nie ma w dropdownie z ustawien dzwiekow powiadomien, zabawa z rejestrem.
- czcionka calibra - niby ladna ale bez clear type (nie uzywam) tragiczna - zmienione na thaoma.
hmm. co by tu jeszcze. aha, kto mi powie jak sprawic, aby event powiadomienia o nowym sms nie byl tym samym co event powiadomienia o stanie konta po zakonczeniu rozmowy (czyli chyba flash sms) - mialem tak w poprzednim wm5 i szczerze mowiac tesknie za tym

Generalnie rom bardzo fajny, szybki, godny polecenia
aaa, no wlasnie, najwiekszy z moich problemow na tym romie... nie wiem czy do konca to zwiazane z akurat tymze romem, ale po upgrade zrobilem konfiguracje sieci ogolnie i wszystko dziala (mam na mysli wifi), z wyjatkiem laczenia sie z zasobami sieciowymi innych kompow w lan. dodam tylko ze na wm5 ktory mialem wszystko smigalo, a teraz mam tylko komunikat o bledzie 1222 od totalcomandera, resco explorer troche lepiej, czasem pokazuje inne kompy w lanie, ale juz ich zasobow za chiny... oczywiscie nie zmienila sie w miedzyczasie konfiguracja sieci, wiec problem po stronie wizarda... nie wiem czy nie chodzi o konfiguracje nazwy itp grupy sieciowej, ktos ma pojecie jak to zrobic?